Jesteś pewny, że zaczynają po ct? Z tego co widzę na scorebordzie to przed pierwszą mapą były kosy.Hollywood +5,5 @ 1.85
2 mapa, zaczynają ct na trejnie
6:4 kto zlapal ten zarobiony :champagne::cash:Sharapova 2 set @2,42 przy 2:4 lapac!!
6:0 6:4Sharapova 2:0 @1,65
uu faktycznie, tyle tych turniejów, że powoli się gubię. Chociaż patrząc na te ruskie drużyny na ct trejnie to może i lepiej, żezaczynają tt ;pJesteś pewny, że zaczynają po ct? Z tego co widzę na scorebordzie to przed pierwszą mapą były kosy.
Hsieh 2.7 w leb, nie wykorzystala 4sp na serwisie rumunki ...na 16 itf Mitdland
Gleason - Gerlach 4/10 po
kursy bedo lecialy
z ciekawostek Gerlach na indyku 7/17 Gleason 3/2 oprocz tego, ze jest dla mnie lepsza zawodniczka warto sprobowac. Quinn w tym roku 3/1 Gerlach 0/1
Anderson - Marand 2-0 1.84 3/10
Broadsky - Douglas 1.81 3/10
Muramatsu - Chang HC+4 1.81
tak to widze w tych kwalifikacjach
No już miałem ciepłoIsmaily - Al Ittihad Sakandary, 1 over 1.5 goli, @1.80, 1:0 w przerwie
Napisałbym że powinno wejść łatwo...
Ale że te łatwo ostatnio nie działa jak powinno to nie napisze...
GL
edit
Mieli ogarnąć wcześniej...No już miałem ciepło
no przecież to jest niemożliwe, że tego nie pokryli XDDHollywood +5,5 @ 1.85
2 mapa, zaczynają ct na trejnie
pierwszy strzal w II połowie :waiting::waiting:Mieli ogarnąć wcześniej...
Żartów się im zachciało ????
93 min ????
0-5 > 16-5 i takie coś mi się podoba, przynajmniej złagodziło pieczenie po meczu HollywoodNemiga 1 mapa @ 2.30
Dostali 2 kontry i jest 0:2, a w strzałach 27:7 czyli cisną.CSKA z KHL przy 0-1 po kursie 2 warto spróbować.Cisną cały mecz i dostali kontre.Dużo czasu do końca powinni ogarnąć.
nozna,
LASK Linz @ 2
Dokładnie.Przed meczem na over 1,5CSKA było 1,10..Dostali 2 kontry i jest 0:2, a w strzałach 27:7 czyli cisną.
Przegrali dwa poprzednie mecze w lidze i teraz jest must win ale jak to w hokeju czasem nic nie wychodzi...
CSKA over 1,5 @2,02 uni