>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Jak nikt nie chce powiedzieć co to za projekt to wiadomo, że był niezgodny z regulaminem forum. Reszty chyba możecie się już sami domyślić.
już Wam pisze, a co tam. Dokładnej tresci nie wkleję bo to usunąłem ale w skrócie:
Ze ma dojscia do goscia, ktory zna działacza w jakims klubie z ligi angielskiej 4 czy 5 i za info chce 1000 funtów, a w zamian da typ, że będzie wałek ???? ???? ????

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
już Wam pisze, a co tam. Dokładnej tresci nie wkleję bo to usunąłem ale w skrócie:
Ze ma dojscia do goscia, ktory zna działacza w jakims klubie z ligi angielskiej 4 czy 5 i za info chce 1000 funtów, a w zamian da typ, że będzie wałek ???? ???? ????
Typowa akcja malolata, który wisi za mefedron i wypier... ludzi bo ma dużo reputacji &#39;szacunku&#39; na forum a marionetki lykneli jak pelikany bajkę.

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Spokojnie... pewnie milczy, bo jeszcze nie było tego wałka ???? 1000 funtòw... gruuubo:cwl:

drexler 570

drexler

Użytkownik
Hehe..to dlatego pisał w niedzielę,że ucieka z forum na kilka miesięcy:cwl:

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Poprosze o screen na priv tego co pisal Gazowana Smietana bo trzeba goscia wyjasnic za wyludzanie od ludzi pieniedzy i lamanie regulaminu forum jesli oczywiscie to wszystko co mowicie jest prawda.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Barnet - Brentford, 2 over 1.5 goli, 0:0 w 28 minucie, @1.57
+
Cambuur - Go Ahead Eagles, Both team to score, @1.72 1:0 w 55 minucie
Łączny: @2.71

edit
Go Ahead Eagles oczywiście chwilę później czerwona...

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Troyes - Lens over 0.5 HT @2.80 ⛔????⛔
Poprosze o screen na priv tego co pisal Gazowana Smietana bo trzeba goscia wyjasnic za wyludzanie od ludzi pieniedzy i lamanie regulaminu forum jesli oczywiscie to wszystko co mowicie jest prawda.
on to wysyłał na meila, jak mu się podało meila, ja podałem takiego mojego &quot;lewego&quot;, zeby zobaczyc co kombinuje. Jak przeczytałem co napisał to mu grzecznie odmówiłem. Wykasowalem tego meila, ale to prawda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom