>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
na 16 itf Mitdland
Gleason - Gerlach 4/10 po 1.8
kursy bedo lecialy
z ciekawostek Gerlach na indyku 7/17 Gleason 3/2 oprocz tego, ze jest dla mnie lepsza zawodniczka warto sprobowac. Quinn w tym roku 3/1 Gerlach 0/1
Anderson - Marand 2-0 1.84 3/10

Broadsky - Douglas 1.81 3/10
Muramatsu - Chang HC+4 1.81
tak to widze w tych kwalifikacjach

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
FC Goa - Jamshedpur FC, Both team to score, @1.90, 0:0 w 17 minucie, stawka x2
Iran - Japonia, Both team to score, @3.00, 0:0 w 22 minucie
To na walkę

edit
Indie ⛔ a ja jeszcze grałem over 1.5 goli a oni na 0:0 brud:#%$#:y niemyte... Ze zdrapkami na czole... Za pewny byłem poraz kolejny.
Sorry Panowie
Iran ⛔

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Sharapova juz zaczyna z df. Tak jak pisalem w dziale dzis jej jedynym rywalem bedzie jej serwis a nie gavrilova.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Iran vs Japonia - co za męczenie buły, po ht nudą wieje. Ja tam gradu bramek &quot;nie widzę&quot;, chyba, że ich w szatni trenerzy &quot;wychłoszczą&quot;... Nie było co oglądać... No ale to semi - final, może w drugiej?

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
Tenis, Quimper
KARATSEV @1,70 Pinn
Idę dzisiaj po raz drugi w zawodnika z Rosji,
Na hali zdecydowanie wygląda lepiej aniżeli holender, 70W/51L, trzy mecze w tym roku i dwa zwycięstwa, Themio źle wszedł w ten rok, wygrał tylko jeden mecz na pięć rozegranych, do tego na hali wygląda bardzo blado 32W/45L. Mierzyli się ze sobą w tamtym roku i w dwóch setach wygrał pięć lat młodszy Rosjanin.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Iran vs Japonia - co za męczenie buły, po ht nudą wieje. Ja tam gradu bramek &quot;nie widzę&quot;, chyba, że ich w szatni trenerzy &quot;wychłoszczą&quot;... Nie było co oglądać... No ale to semi - final, może w drugiej?
I Japsi na 0-1, Iran gra a Japonia strzela, no i dobrze... O karny, VAR, niepokój i 0-2 ???? 93 min. na dobicie 0-3 takie uroki półfinałów... I bijatyka na koniec ????
PS
Pan Li poczytał trochę forum i napisał: &quot;Dla niektórych bukmacherka, a dla innych bankrut x 15&quot;.
Wróć, +/- 49 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom