quick.
Znawca Tenis
Hmm, może być ciężko szczerze mówiąc. Lukałem od czasu do czasu, raz lepiej raz gorzej, ale coś z tego może być.Tak. W pracy jestem i nie moglem obejrzec co tam sie wydarzylo bo moze narodzil sie nam super mikst na io 2020.
Hmm, może być ciężko szczerze mówiąc. Lukałem od czasu do czasu, raz lepiej raz gorzej, ale coś z tego może być.Tak. W pracy jestem i nie moglem obejrzec co tam sie wydarzylo bo moze narodzil sie nam super mikst na io 2020.
No nic. Rano bede szukal. Moze na eurosport player bedzieHmm, może być ciężko szczerze mówiąc. Lukałem od czasu do czasu, raz lepiej raz gorzej, ale coś z tego może być.
Jak dla mnie to tam nie ma żadnego urazuSzpara +2,5g @ 1,86
Szpara win @ 2,20
Szpara 2-0 @ 3,65
Tak to widzę. Jak te problemy Barty z brzuchem są spore, to będzie gładko.
Nikt nie pisał o 100% pewnym info ????Jak dla mnie to tam nie ma żadnego urazu
spoko ???? tylko jak narazie nie widać tam nic niepokojącego będzie wyrównany mecz.Nikt nie pisał o 100% pewnym info ????
Co nie zmienia faktu, że Sharapova nie stoi na straconej pozycjispoko ???? tylko jak narazie nie widać tam nic niepokojącego będzie wyrównany mecz.
Barty coś nie do końca dysponowana 100%, nie ta zawodniczka, bez mocnego ataku, hmmSzparka bez błędna ale u niej zazwyczaj w 2 setach się zaczyna mimo wszystko biorę Barty 2 set
Z całym szacunkiem. Kiedy Barty była dysponowana na dużej scenie czyli w Wielkim Szlemie z poważną przeciwniczką? Ja sobie nie przypominam...Barty coś nie do końca dysponowana 100%, nie ta zawodniczka, bez mocnego ataku, hmm
rozkręcać się zaczyna.Barty coś nie do końca dysponowana 100%, nie ta zawodniczka, bez mocnego ataku, hmm
Mi chodzi o wyprowadzanie uderzeńZ całym szacunkiem. Kiedy Barty była dysponowana na dużej scenie czyli w Wielkim Szlemie z poważną przeciwniczką? Ja sobie nie przypominam...
Może spięta, a może coś boli?Mi chodzi o wyprowadzanie uderzeń
NBA Boston @2.4
3ma bądź 5 ma przegrywają
STS