nole
Forum VIP
Piszesz tak dlatego, że już jest 2:0 dla Kvitovej ? ???? ???? ????A teraz to już mieszasz typ do informacji nt. zawodniczki :cwl:
Piszesz tak dlatego, że już jest 2:0 dla Kvitovej ? ???? ???? ????A teraz to już mieszasz typ do informacji nt. zawodniczki :cwl:
Jeden mądry nareszcie !W dziale pisałem że kurs na Kvitova to promo piękne. Na tym forum juz tak jest, że jeśli komuś wyjdzie dobry mecz to pseudo eksperci od razu ida w ciemno nie biorąc pod uwagę innych aspektów. Grajcie na amerykankę, teraz macie już większy kurs hehe.
Przeciez tu nie chodzi o to ze Anisimova ma wygrac. Chodzi o fakt ze ktos typuje tenis niewiedzac nic o zawodniczce. O to sie tu rozchodzilo. Ja sam napisalem godzine temu ze kto wygra to niewiadomo a nie zeby grac na amerykanke.W dziale pisałem że kurs na Kvitova to promo piękne. Na tym forum juz tak jest, że jeśli komuś wyjdzie dobry mecz to pseudo eksperci od razu ida w ciemno nie biorąc pod uwagę innych aspektów. Grajcie na amerykankę, teraz macie już większy kurs hehe.
W sedno.Przeciez tu nie chodzi o to ze Anisimova ma wygrac. Chodzi o fakt ze ktos typuje tenis niewiedzac nic o zawodniczce. O to sie tu rozchodzilo. Ja sam napisalem godzine temu ze kto wygra to niewiadomo a nie zeby grac na amerykanke.
Nie manipuluj moimi wypowiedziami bo to jest słabe. Ja wiedziałem kto wygra i napisałem, że tu jest pewne 2:0 dla Czeszki, a Ty nie wiedziałeś. Dlatego właśnie jednak coś tam muszę się znać na tym tenisie i wiedzieć o tej Anisimovej. Jej poziom dziś to gorzej niż Noname.Chodzi o fakt ze ktos typuje tenis niewiedzac nic o zawodniczce. O to sie tu rozchodzilo.
Hmm, czyli każda tenisistka, nawet TOP10 grając bardzo słabo jest nonamem? ????Nie manipuluj moimi wypowiedziami bo to jest słabe. Ja wiedziałem kto wygra i napisałem, że tu jest pewne 2:0 dla Czeszki, a Ty nie wiedziałeś. Dlatego właśnie jednak coś tam muszę się znać na tym tenisie i wiedzieć o tej Anisimovej. Jej poziom dziś to gorzej niż Noname.
5:10 w STB.Rosolska/Mektic @2,15 przy 0:3 w pierwszym
Wideo z meczu Kubota i Igi?5:10 w STB.
Jak bedzie gdzie wiedo z meczu to prosze o link
Tak. W pracy jestem i nie moglem obejrzec co tam sie wydarzylo bo moze narodzil sie nam super mikst na io 2020.Wideo z meczu Kubota i Igi?