Zeby miec dostep informacji do takich walow... ????
kurde coś ostatnio pech...W Hiszpanii (Celta-Valencia) jakby ktoś coś szukał polecam kartkę Parejo @ 1.95WH lub gdzie tam macie. Ma 4 kartki a pasowałoby się wyczyścić na mecz Barca...
nonamem? Hmm...lepszy over1,60 na Kvitovą z jakimś nonamem to nie jest dobra rzecz na noc ?
No według mnie obserwując jaki progres zrobiła Kvitova to mecz zdecydowanie dla niej.nonamem? Hmm...lepszy over
Osaka przed IW tez byla nonamem. Anisimowa tylko ze wzgledu na mlody wiek ma ograniczone starty z seniorkami ale w tym roku sie to zmieni. Osiagnela przeciez final turnieju w hiroszimie pod koniec sezonu. Jak na 17 lat wtedy to calkiem dobry wynik.1,60 na Kvitovą z jakimś nonamem to nie jest dobra rzecz na noc ?
Ja tylko zadałem pytanie, czy dla Ciebie jest nonamem. Jaki będzie wynik? Nie wiem, się okaże.Na noc trzeba grać takie rzeczy :
Kvitova WIN
Cilic wygra seta
Nadal WIN
@ AKO 2,10
Nie wiem co tu musiałoby się wydarzyć, aby to nie weszło.
No według mnie obserwując jaki progres zrobiła Kvitova to mecz zdecydowanie dla niej.
To, że Amerykance wyszedł ostatni mecz to często się kończy tak, że w następnym przegra 2:0.
Oczywiscie, ze jest nonamem. Gdybys zrobił ankiete ile ludzi ją zna w stosunku do Kvitovej np. na tym forum i widziało chociaż jej jeden mecz to okazałoby się, że jest jednym wielkim nonamem.Ja tylko zadałem pytanie, czy dla Ciebie jest nonamem. Jaki będzie wynik? Nie wiem, się okaże.
Obracam się w gronie ludzi, którzy znają tenis. Grają, piszą o nim, oglądają i typują. Anisimovą każdy zna dobrze, przeciętny człowiek śledzący tenis również ją zna. Nonamem to ona jest dla Januszy tenisa, no sorry ????Oczywiscie, ze jest nonamem. Gdybys zrobił ankiete ile ludzi ją zna w stosunku do Kvitovej np. na tym forum i widziało chociaż jej jeden mecz to okazałoby się, że jest jednym wielkim nonamem.
Swoja droga w tym roku super mocne nazwiska są wszyskie dalej poza Caro.
Robi się gęsto w drabince i zaraz w cwiercfinale będa niezle hity...
"Każdy zna dobrze" - nie brnijmy w to dalej bo naprawdę nie przekonasz mnie, że każdy ją dobrze zna. Każdy dobrze zna Serene Williams, a w Polsce Agnieszkę Radwańską.
Masz rację, nie brnijmy :cwl:"Każdy zna dobrze" - nie brnijmy w to dalej bo naprawdę nie przekonasz mnie, że każdy ją dobrze zna. Każdy dobrze zna Serene Williams, a w Polsce Agnieszkę Radwańską.
Anisimovą zna i ogląda bardzo wąskie grono ludzi. Jestem naprawdę bardzo ciekawy ile osób oglądało na tym forum z działu tenisa jakikolwiek jej mecz przed spotkaniem z Sabalenką.
Jezeli interesujesz sie tenisem to zapewne ogladales duzy turniej w Indian Wells w zeszlym roku tam Anisimova pogonila Petre w dwoch setach. I tak jak wspomnialem wyzej doszla do finalu turnieju WTA w Hiroszimie we wrzesniu."Każdy zna dobrze" - nie brnijmy w to dalej bo naprawdę nie przekonasz mnie, że każdy ją dobrze zna. Każdy dobrze zna Serene Williams, a w Polsce Agnieszkę Radwańską.
Anisimovą zna i ogląda bardzo wąskie grono ludzi. Jestem naprawdę bardzo ciekawy ile osób oglądało na tym forum z działu tenisa jakikolwiek jej mecz przed spotkaniem z Sabalenką.
A teraz to już mieszasz typ do informacji nt. zawodniczki :cwl:Panowie grajcie Anisimova. Ja tu widzę pewne 2:0 dla Czeszki, ale szkoda strzępić ryja i tłumaczyć oczywistości.