Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Toronto Maple Leafs potrzebowało 7 sekund żeby strzelić bramkę, a Podhale z Gdańskiem po 58 min 0:0 i tak pewnie się zakończy...no ale co ja porównuję ????
Miałem już pytać co tu taka cisza.Niedługo mega mecz MC-The Reds. To nawet ja mimo,że piłka mnie od lat nie kręci się nim grzeje.Liverpool pierwsza drużyna, której kibicowałem jako dzieciak z Ianem Rushem, Kennym Dalglishem, Johnem Barnsem czy Brucem Grobbelarem w bramce legendami The Reds. Fajnie,że Liverpool znów wrócił do wielkiego grania a liga angielska znów chyba jest najbardziej pasjonująca w Europie. Chyba najlepsza opcja na ten mecz,że obie strzelą za 1,6. Kurs na Liverpool 3,75 to chyba lekka przesada w odniesieniu do tego co ostatnio grają i mini kryzysie Obywateli.Mecz o sześć punktów, będzie walka. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/797145/manchester-city-liverpool-mecz-o-szesc-punktow
Podhale win kurs: 2,02 (Unibet) jest 35min meczu i 0:0. Gospodarze mocno nieskuteczni i w ogóle mecz taki sobie bo dzień po dniu. U siebie Podhale generalnie nie przegrywa, więc zakładam że jakoś tam to zwycięstwo wymęczą. W tym sezonie porażki ponieśli tylko z dwoma zdecydowanie najlepszymi zespołami, a Gdańsk w końcu musi spuchnąć.
Ostatnimi laty jak widziałem taki środek pola u The Reds przeciw MCity to było underowo i bardzo nerwowo. Dziwi mnie bardzo, że Pep postawił na Danilo zamiast Walkera, chyba będzie grał oszukanego pomocnika skrzydłowego, bo nie można go równać z Walkerem pod względem defensywnym. Obywatele podejmują ryzyko ???? oj będzie się działo ????
No dobra to dla lepszego oglądania meczu Liverpoolu takie coś spróbuję (tyle że się nie znam, więc się nie sugerujcie ???? ) Powyżej 2,5 bramki, powyżej 10,5 rzutu rożnego i powyżej 4,5 kartki kurs: 5,5 (Unibet)
No dobra to dla lepszego oglądania meczu Liverpoolu takie coś spróbuję (tyle że się nie znam, więc się nie sugerujcie ???? ) Powyżej 2,5 bramki, powyżej 10,5 rzutu rożnego i powyżej 4,5 kartki kurs: 5,5 (Unibet)
Myślę,że bardzo prawdopodobna opcja tylko z rożnymi różnie bywa bo to najbardziej loteryjne zdarzenie z tego typu zdarzeń. Ciężko w tym temacie coś przewidzieć czy założyć.
Ostatnimi laty jak widziałem taki środek pola u The Reds przeciw MCity to było underowo i bardzo nerwowo. Dziwi mnie bardzo, że Pep postawił na Danilo zamiast Walkera, chyba będzie grał oszukanego pomocnika skrzydłowego, bo nie można go równać z Walkerem pod względem defensywnym. Obywatele podejmują ryzyko ???? oj będzie się działo ????
Zapewne tak choć na papierku Pep wystawił 4-3-3. Na Sky kminią, że Danilo właśnie do przodu, a Sane lekko się cofnie i wyjdzie 3-5-2. Wtedy Obywatele mogliby zdominować środek boiska, ciekawie ciekawie
Manch.City - Liverpool - City over 5.5 RR
Manch.City - Liverpool - City wygra przynajmniej jedną połowę
ako @2.33
Manch.City - Liverpool - over 9.5 RR
Manch.City - Liverpool - over 3.5 ŻK
ako @2.15
Do tego zagram live kartkę Kompanego. Chyba Pep oszalał dając go do pierwszego składu, on zawsze wchodzi na wóz albo przewóz, wątpię by przy takich kotach jak w Liverpoolu był w stanie się pojedynkować na biegi.