>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Toronto Maple Leafs potrzebowało 7 sekund żeby strzelić bramkę, a Podhale z Gdańskiem po 58 min 0:0 i tak pewnie się zakończy...no ale co ja porównuję ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
City - Lvp
Szejki +6.5 rożnych @2.1
over 4.5 kartek @1.98
Miałem już pytać co tu taka cisza.Niedługo mega mecz MC-The Reds. To nawet ja mimo,że piłka mnie od lat nie kręci się nim grzeje.Liverpool pierwsza drużyna, której kibicowałem jako dzieciak z Ianem Rushem, Kennym Dalglishem, Johnem Barnsem czy Brucem Grobbelarem w bramce legendami The Reds. Fajnie,że Liverpool znów wrócił do wielkiego grania a liga angielska znów chyba jest najbardziej pasjonująca w Europie. Chyba najlepsza opcja na ten mecz,że obie strzelą za 1,6. Kurs na Liverpool 3,75 to chyba lekka przesada w odniesieniu do tego co ostatnio grają i mini kryzysie Obywateli.Mecz o sześć punktów, będzie walka. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/797145/manchester-city-liverpool-mecz-o-szesc-punktow

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Podhale win kurs: 2,02 (Unibet) jest 35min meczu i 0:0. Gospodarze mocno nieskuteczni i w ogóle mecz taki sobie bo dzień po dniu. U siebie Podhale generalnie nie przegrywa, więc zakładam że jakoś tam to zwycięstwo wymęczą. W tym sezonie porażki ponieśli tylko z dwoma zdecydowanie najlepszymi zespołami, a Gdańsk w końcu musi spuchnąć.
Jakiś cudem wymęczyli to 1:0, bramka w 58:30 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Ostatnimi laty jak widziałem taki środek pola u The Reds przeciw MCity to było underowo i bardzo nerwowo. Dziwi mnie bardzo, że Pep postawił na Danilo zamiast Walkera, chyba będzie grał oszukanego pomocnika skrzydłowego, bo nie można go równać z Walkerem pod względem defensywnym. Obywatele podejmują ryzyko ???? oj będzie się działo ????

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
No dobra to dla lepszego oglądania meczu Liverpoolu takie coś spróbuję (tyle że się nie znam, więc się nie sugerujcie ???? )
Powyżej 2,5 bramki, powyżej 10,5 rzutu rożnego i powyżej 4,5 kartki kurs: 5,5 (Unibet)

drexler 570

drexler

Użytkownik
No dobra to dla lepszego oglądania meczu Liverpoolu takie coś spróbuję (tyle że się nie znam, więc się nie sugerujcie ???? )
Powyżej 2,5 bramki, powyżej 10,5 rzutu rożnego i powyżej 4,5 kartki kurs: 5,5 (Unibet)
Myślę,że bardzo prawdopodobna opcja tylko z rożnymi różnie bywa bo to najbardziej loteryjne zdarzenie z tego typu zdarzeń. Ciężko w tym temacie coś przewidzieć czy założyć.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ostatnimi laty jak widziałem taki środek pola u The Reds przeciw MCity to było underowo i bardzo nerwowo. Dziwi mnie bardzo, że Pep postawił na Danilo zamiast Walkera, chyba będzie grał oszukanego pomocnika skrzydłowego, bo nie można go równać z Walkerem pod względem defensywnym. Obywatele podejmują ryzyko ???? oj będzie się działo ????
Grają 3 w obronie Danilo wahadłowy

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Manch.City - Liverpool - City over 5.5 RR
Manch.City - Liverpool - City wygra przynajmniej jedną połowę
ako @2.33
Manch.City - Liverpool - over 9.5 RR
Manch.City - Liverpool - over 3.5 ŻK
ako @2.15
Do tego zagram live kartkę Kompanego. Chyba Pep oszalał dając go do pierwszego składu, on zawsze wchodzi na wóz albo przewóz, wątpię by przy takich kotach jak w Liverpoolu był w stanie się pojedynkować na biegi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom