gracek1995
Użytkownik
Sekereci/Urlu @ 2.02 (siatkowka plazowa)
Mógłbyś podać z jakiego wzoru korzystasz przy obliczaniu sb ? bo 2,19 netto i 1,90 brutto nigdy nie da sb przecieżPanowie jak by ktoś chciał pograć to Stoch wisi po 2.19 na Unibecie w parze z Eisenbichlerem. Niemiec już poza swoimi skocznami już nie jest tak wybitny. Dochodzi do tego presja, której spodziewam się,że nie wytrzyma. Dziwi mnie fakt,że nadal jest tak wysoko ale to już chyba ostatnie zawody utrzyma się na podium. Value jest na pewno duże, po za tym Fortuna wystawi coś około 1.7 na Kamila 1.9 na Eisenbichlera co daję nam surebeta więc warto.
Novak 2:0 4,50
Tyle czasu Ci zajęło Ci odpowiedzenie na mój post i próba zabłyszczenia zdążył byś zerknąć, że na Fortunie na TDS jest granie bez podatku. No ale cóż poradzić takie mamy teraz społeczeństwo ????Mógłbyś podać z jakiego wzoru korzystasz przy obliczaniu sb ? bo 2,19 netto i 1,90 brutto nigdy nie da sb przecież
A to przepraszam , zwracam honor a błyszczenie uwierz, że mnie nie interefere ????Tyle czasu Ci zajęło Ci odpowiedzenie na mój post i próba zabłyszczenia zdążył byś zerknąć, że na Fortunie na TDS jest granie bez podatku. No ale cóż poradzić takie mamy teraz społeczeństwo ????
bo singlem sobie wjedziesz w te happy hour? ???? powodzeniaTyle czasu Ci zajęło Ci odpowiedzenie na mój post i próba zabłyszczenia zdążył byś zerknąć, że na Fortunie na TDS jest granie bez podatku. No ale cóż poradzić takie mamy teraz społeczeństwo ????
Wawrinka @1,78
Brak tb w meczu Andersona @1,7
U4,5 asa w 1 secie u Djokovica @1,64
1:1Petrojet--ENPPI btts
@2.31
Basil się postawił ????Djoko - Basil over 9,5 1 set @2,75
Skończ się ośmieszaćhaha Djoko to przegra nie ma koncepcji za bardzo jak grac z gruzinem który wszystko gra z pełną mocą i prawie sie nie myli
nawet dogrywka nie pomoglaa..szkoda1xBet,wystarczy uważnie śledzić