Wcześniej napastnik faulował w polu karnym, przynajmniej tak mi się wydajeOgląda ktoś spotkanie Chievo? Bo za cholerę nie mam pojęcia za co zostaje nieuznana bramka. Włosi strasznie nadużywają tego VARu. Gość z rzutu rożnego wali głową bramkę a tam gwiżdże po paru chwilach cholera wie co. Zauważcie sobie w lidze włoskiej że każda bramka jest sprawdzana przez arbitra.
zwrotNastępny gol (bez gola = zwrot) - Glasgow Rangers @2.07
Gość był na spalonym co zasłaniał bramkarzowiOgląda ktoś spotkanie Chievo? Bo za cholerę nie mam pojęcia za co zostaje nieuznana bramka. Włosi strasznie nadużywają tego VARu. Gość z rzutu rożnego wali głową bramkę a tam gwiżdże po paru chwilach cholera wie co. Zauważcie sobie w lidze włoskiej że każda bramka jest sprawdzana przez arbitra.
Haha , strzelec gola na krótkim słupku, dwa metry od bramkarza, wali po długim, ale bramkarzowi zasłania typ który stoi w polu karnym. To jest lepsza bajka z ta nieuznana bramką jak Kopciuszek, serio.Gość był na spalonym co zasłaniał bramkarzowi
Trzymam Cię za slowotottenham strzeli powyzej 2,5 gola @3,04 sts
oj na razie słabiutko to wygląda i myślę, że jeśli już to maksymalnie jedna bramka tam wpadnie. Genoa kompletnie bez okazji w tym spotkaniu póki co.Ogląda ktoś Genoa - Fiorentina? Są jakieś szanse na over 1,5?