mjaurvcein
Użytkownik
Tak tak, takie cuda z dzieciecego sportu to chyba tylko u nich.u ruskiego grane?
Tak tak, takie cuda z dzieciecego sportu to chyba tylko u nich.u ruskiego grane?
Samsung Blue Minx @ 3.75
Sam złapałem po 4.75, ale już spadło. Łapcie póki jest co. Aishah Southerland sama może wygrać ten mecz dla przyjezdnych. Kurs wart ryzyka to napewno.
wymeczylyBlue Minx over 58.5 pkt 1.98
Ruskie grubo
Jednak w ruskiej lidze ruski oddsmaker madrzejszy.Jak ktos lubi klikac duzo, limit 43 zl.
Vidnoie 2001 kobitki wygralo z dzisiejszymi rywalkami w pazdzierniku roznica 12 pkt. Dziaiaj byly faworytkami normalnie ale jak w pewnym momencie poszla korekta to raptem przy 11-15 kurs na Vidnoie juz @ 10.50
Ja poklikalem troche.
Cashout byle nie u ruskiegoDynamo Moskwa Kobiety @ 8.00
Krasnojarsk lubi oddać Dynamo mecz po dobrym kursie ostatnimi czasy. Pod cashout można spróbować.
Hehe to prawda. Teraz jak mialem to Vindoie @ 10.50 to jak na rywali bylo 2.20 proponowali mi zamkniecie ze strata ponad 50%Cashout byle nie u ruskiego
Dynamo Moskwa Kobiety @ 8.00
Krasnojarsk lubi oddać Dynamo mecz po dobrym kursie ostatnimi czasy. Pod cashout można spróbować.
3q planowo to w 4q wszystko wpada ????Krasnojarsk K - Dynamo Moskwa K u162,5 1,83
Zdecydowanie ruscy oddsmakerzy wiedzą troszkę więcej i czasami można znaleźć w koszu różnice 4-5 pkt na handi i już nie raz mi się to sprawdziło. Nawet kilka tygodni prowadziłem dzienniczek pod tym kontem i po kilkunastu betach aż przecierałem oczy że zdumieniaJednak w ruskiej lidze ruski oddsmaker madrzejszy.
Wyszly nawet na prowadzenie przed przerwa, mozna bylo kontrowac na rywalki po kursie 2.20
Potem juz jeden wielki run rywalek...
juz działaPanowie co z tym unibetem?