>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Pisalem to, kolego ✅ ✅ ✅ chyba jak przegrywali. Sadzac po Waszych wpisach bo nawet nie patrzylem.
Myslales ze odkryles nie wiadomo co i zamiast sie przyznac do bledu to brniesz.
Jakby buki nie wiedzialy, ze Cedevita gra rezerwa to bys mial handi 32 a nie 12.
Weszlo Ci, gratuluje. Szczescia, nie wiedzy.
Pisałem, że liczę na wolne tempo gry bo jutro jest mecz z Tofas więc co ty do mnie gadasz --znafco

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Bardzo energetyczny ten w mecz Legnica - Lechia. Zaczynam myśleć nad overem kartkowym. Faulują się w każdej minucie praktycznie. Miedź dobrze kontrują, szybka piłka, dużo akcji, Ktoś wchodzi w ten over kartek czy czekacie?

slomiany400 51K

slomiany400

Użytkownik
Bardzo energetyczny ten w mecz Legnica - Lechia. Zaczynam myśleć nad overem kartkowym. Faulują się w każdej minucie praktycznie. Miedź dobrze kontrują, szybka piłka, dużo akcji, Ktoś wchodzi w ten over kartek czy czekacie?
Jak to wyglada?

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
slomiany400 Odpuszczam granie na razie jeszcze, ponieważ były 2-3 sytuacje, w których sędzia powinien dać kartkę i większość by tak zrobiła. Dlatego jestem lekko zmieszany, z jednej strony faule są na kartki nawet, ale sędzia nie wzruszony, dawał upomnienia słowne indywidualnie. Chyba odpuszczam, chociaż over 2,5 żółtka po 1.67 wygląda baaardzo kusząco u ruska. Jak będzie 0 - 0 się utrzymywać, będą kontry, taki łukasik, augustyn itd nie będę się zastanawiać - tylko faulować.

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
Lechia over 1,5 ŻK 1,92
Augustyn bardzo blisko kartki. Poza tym Miedz fajnie wychodzi do kontr, a każde przerwanie takiego wyjścia w złym momencie to żółtko.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
W Legnicy do HT nudny mecz i nie za wiele się działo. Po przerwie pewnie Lechia przyciśnie i może coś strzeli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom