mjaurvcein
Użytkownik
Tak tak, takie cuda z dzieciecego sportu to chyba tylko u nich.u ruskiego grane?
Tak tak, takie cuda z dzieciecego sportu to chyba tylko u nich.u ruskiego grane?
Samsung Blue Minx @ 3.75
Sam złapałem po 4.75, ale już spadło. Łapcie póki jest co. Aishah Southerland sama może wygrać ten mecz dla przyjezdnych. Kurs wart ryzyka to napewno.
Jednak w ruskiej lidze ruski oddsmaker madrzejszy.Jak ktos lubi klikac duzo, limit 43 zl.
Vidnoie 2001 kobitki wygralo z dzisiejszymi rywalkami w pazdzierniku roznica 12 pkt. Dziaiaj byly faworytkami normalnie ale jak w pewnym momencie poszla korekta to raptem przy 11-15 kurs na Vidnoie juz @ 10.50
Ja poklikalem troche.
Cashout byle nie u ruskiegoDynamo Moskwa Kobiety @ 8.00
Krasnojarsk lubi oddać Dynamo mecz po dobrym kursie ostatnimi czasy. Pod cashout można spróbować.
Hehe to prawda. Teraz jak mialem to Vindoie @ 10.50 to jak na rywali bylo 2.20 proponowali mi zamkniecie ze strata ponad 50%Cashout byle nie u ruskiego
Dynamo Moskwa Kobiety @ 8.00
Krasnojarsk lubi oddać Dynamo mecz po dobrym kursie ostatnimi czasy. Pod cashout można spróbować.
3q planowo to w 4q wszystko wpadaKrasnojarsk K - Dynamo Moskwa K u162,5 1,83
tez tak mam, a z godzine temu działał jeszczeDziała wam unibet? (5) 5min temu działał, a teraz przekierowuje mnie na unibet 6 i opis ze nie mozna wyswietlic tej strony
Zdecydowanie ruscy oddsmakerzy wiedzą troszkę więcej i czasami można znaleźć w koszu różnice 4-5 pkt na handi i już nie raz mi się to sprawdziło. Nawet kilka tygodni prowadziłem dzienniczek pod tym kontem i po kilkunastu betach aż przecierałem oczy że zdumieniaJednak w ruskiej lidze ruski oddsmaker madrzejszy.
Wyszly nawet na prowadzenie przed przerwa, mozna bylo kontrowac na rywalki po kursie 2.20
Potem juz jeden wielki run rywalek...
juz działaPanowie co z tym unibetem?