Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Kto gra w polskiej lidze siatkówki takie kursy jak tam dosłownie każdy z każdym może wygrać.Jak już musisz grać to atakuj wysokie kursy a nie jakieś smieciowe po 1,10-1,20 bo nie raz jeszcze będziesz płakał..
Łatwo to mało napisane 2x sety 11:25 i 25:10 (u kobiet nawet takich wynikow dawno nie widzialem ???? ) . Tak naprawde wynik teraz w obie strony moze pojsc i wydaje mi sie , że Cuprum moze powalczyc.
Oglądałem 2 połowę. Poziom gry dwóch najlepszych ekip w PL jest tak tragiczny, że nie mogę uwierzyć, że takie pieniądze w tym są i ludzie chodzą to oglądać. To jest jakaś patola, a nie sport. Taki żużel jest jakies 784 razy ciekawszy i bardziej efektowny niż gra w zbijaka 22 facetów.
No to Lube i Perugia nie pomogły dzisiaj zarobić ???? ,a może wręcz przeciwnie . Odpowoednio kursy @4,5 na Milano i @6 na Padove było przed meczami . No coz tak bywa czasami .