B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
6Real 6,5rr 1,93
6Real 6,5rr 1,93
http://tele-wizja.ru/cplus/Podeślesz linka do Lechii?
Unibet ma jakis chat na zywo? Postawilem handi azjan -1,5 na Real, wiec powinienem dostac zwrot polowy srodkow, prawda?Realu to mi sie juz nie chce nawet obrazac....wygrali, bravo
Przy - 1.25 połowa zwrot. Przy - 1.5 oczekujesz zwrotu? Nawet nie pisz do nich nie ośmieszaj się.Unibet ma jakis chat na zywo? Postawilem handi azjan -1,5 na Real, wiec powinienem dostac zwrot polowy srodkow, prawda?
Oczywiscie ze nie. Minus.Unibet ma jakis chat na zywo? Postawilem handi azjan -1,5 na Real, wiec powinienem dostac zwrot polowy srodkow, prawda?
Zenit - Kazań over 2.5 @1,95
Cuprum Lubin handicap setowy +2,5 @2,72 w Betsafe przy stanie 0:1 w setach (przegrali 11:25 ! ) .
Łatwo to mało napisane 2x sety 11:25 i 25:10 (u kobiet nawet takich wynikow dawno nie widzialem ???? ) . Tak naprawde wynik teraz w obie strony moze pojsc i wydaje mi sie , że Cuprum moze powalczyc.Drugi set Cuprum przy 4:0 @1,71 w Betsafe.
Dziwną mapę wybrałeś do gry ????Wstrzymywałem się długo ale nie był bym sobą gdybym czegos nie puścił na finał Astralis - Liquid
Typ: liquid wygra 4. mapę (dust2)
@2.40 LVBet