DurbanyT20 ok 2,3 h trwa
ODI ok 5,6h
Testy do 5dni
Teraz można Durban próbować, mecz o nic, rywale już pewne miejsce w finałach mają
Quinton de Kock - jak szybko go wyautują będzie z górki
to jest petardaBrescia mecz @3.2
a nie grają przypadkiem w finale lepszy z 5?Ile jest rund w csie 3 czy 4? Astralis musi 2 rundę wygrać by były 3 czy jak tam jest
Astralis już ostatnio z Liquid wybrało na mirage stronę TT, tym razem zrobili to samo, Liquid pewnie zrobili tak samo na pociągach, zasada Twoja mapa, moja strona ciągle obowiązuje, tylko na 5 mapie jeżeli do niej dojdzie będzie nożówka o stronę.Jak tam jest ze stronami ? Druga mapa i znowu zespół na swojej mapie zaczyna po teoretycznie lepszej stronie
Podeślesz linka do Lechii?No niestety, mogło być pięknie, ale wyszło jak zawsze. Duńczycy już się poczuli. Szkoda. Jednak jestem lekko naiwny, włączam sobie już Lechie.
podbijak jakiś dobry nie dawno wstałem...Podeślesz linka do Lechii?
Czy ja wiem, to jednak inferno, trochę rzut monetą, mogą i pociągnąć jakieś 11:4 po jednej stronie i szybko drugą połówkę zamknąć, ale mogą też zrobić 5:10 i w efekcie 16:143 mapa poniżej 27.5 rund @1.9
Tutaj sie nie zdziwię jak zamkną liquid na 7-8 rundach.
Wszystko zależy od inferno, jeżeli Amerykanie spuchną jak w Chicago na IEM, gdzie po pierwszej przegranej mapie w dwóch kolejnych nie ugrali w sumie nawet 16 rund, to może być szybko 3:1. Astralis IMO nie byli przygotowani na traina Liquid, oni tej mapy nie grali w ostatnie 3 miesiące i nie mieli ich rozpracowanych, bo i nie mieli z czego rozpracowywać.Ale ten finał stoi na wysokim poziomie, tutaj może być 5 map ????
No to gra się max 5 map, drużyna która wygra 3 mapy wygrywa mecz.