>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Jak tam jest ze stronami ? Druga mapa i znowu zespół na swojej mapie zaczyna po teoretycznie lepszej stronie
Astralis już ostatnio z Liquid wybrało na mirage stronę TT, tym razem zrobili to samo, Liquid pewnie zrobili tak samo na pociągach, zasada Twoja mapa, moja strona ciągle obowiązuje, tylko na 5 mapie jeżeli do niej dojdzie będzie nożówka o stronę.

K 0

kropson1988

Gość
Cuprum Lubin handicap setowy +2,5 @2,72 w Betsafe przy stanie 0:1 w setach (przegrali 11:25 ! ) .

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
No niestety, mogło być pięknie, ale wyszło jak zawsze. Duńczycy już się poczuli. Szkoda. Jednak jestem lekko naiwny, włączam sobie już Lechie.
Liquid szczęśliwe, że jedną mapę ugrali. Zawsze coś....

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
3 mapa poniżej 27.5 rund @1.9
Tutaj sie nie zdziwię jak zamkną liquid na 7-8 rundach.
Czy ja wiem, to jednak inferno, trochę rzut monetą, mogą i pociągnąć jakieś 11:4 po jednej stronie i szybko drugą połówkę zamknąć, ale mogą też zrobić 5:10 i w efekcie 16:14

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Realu to mi sie juz nie chce nawet obrazac....wygrali, bravo

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
Ale ten finał stoi na wysokim poziomie, tutaj może być 5 map ????
Wszystko zależy od inferno, jeżeli Amerykanie spuchną jak w Chicago na IEM, gdzie po pierwszej przegranej mapie w dwóch kolejnych nie ugrali w sumie nawet 16 rund, to może być szybko 3:1. Astralis IMO nie byli przygotowani na traina Liquid, oni tej mapy nie grali w ostatnie 3 miesiące i nie mieli ich rozpracowanych, bo i nie mieli z czego rozpracowywać.
a nie tak przypadkiem
No to gra się max 5 map, drużyna która wygra 3 mapy wygrywa mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom