Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
T20 ok 2,3 h trwa
ODI ok 5,6h
Testy do 5dni
Teraz można Durban próbować, mecz o nic, rywale już pewne miejsce w finałach mają
Quinton de Kock - jak szybko go wyautują będzie z górki
Astralis już ostatnio z Liquid wybrało na mirage stronę TT, tym razem zrobili to samo, Liquid pewnie zrobili tak samo na pociągach, zasada Twoja mapa, moja strona ciągle obowiązuje, tylko na 5 mapie jeżeli do niej dojdzie będzie nożówka o stronę.
No niestety, mogło być pięknie, ale wyszło jak zawsze. Duńczycy już się poczuli. Szkoda. Jednak jestem lekko naiwny, włączam sobie już Lechie.
Liquid szczęśliwe, że jedną mapę ugrali. Zawsze coś....
Czy ja wiem, to jednak inferno, trochę rzut monetą, mogą i pociągnąć jakieś 11:4 po jednej stronie i szybko drugą połówkę zamknąć, ale mogą też zrobić 5:10 i w efekcie 16:14
Wszystko zależy od inferno, jeżeli Amerykanie spuchną jak w Chicago na IEM, gdzie po pierwszej przegranej mapie w dwóch kolejnych nie ugrali w sumie nawet 16 rund, to może być szybko 3:1. Astralis IMO nie byli przygotowani na traina Liquid, oni tej mapy nie grali w ostatnie 3 miesiące i nie mieli ich rozpracowanych, bo i nie mieli z czego rozpracowywać.