Rumunki ogólnie bardzo słabo i w obronie i w ataku, ogólnie straszna cieniznaWester wygrała ten mecz Holenderkom, Rumunia
Rumunki ogólnie bardzo słabo i w obronie i w ataku, ogólnie straszna cieniznaWester wygrała ten mecz Holenderkom, Rumunia
3 mapa poniżej 27.5 rund @1.9
Tutaj sie nie zdziwię jak zamkną liquid na 7-8 rundach.
W obronie tak, ale co mają poradzić w ataku jak Wester wyciąga niemożliwe piłki, gdyby nie jej dzień to wynik na styku dziśRumunki ogólnie bardzo słabo i w obronie i w ataku, ogólnie straszna cienizna
znowu jedenWolves over 6,5rr 2,33
Pieknie daje ten mecz plusikow . Tak jak wczoraj Jastrzebie .A probuje Cuprum handicap setowy +1,5 @1,76 .
Kto gra w polskiej lidze siatkówki takie kursy jak tam dosłownie każdy z każdym może wygrać.Jak już musisz grać to atakuj wysokie kursy a nie jakieś smieciowe po 1,10-1,20 bo nie raz jeszcze będziesz płakał..Oglada ktos olsztyn ? Tak sie leszcza sami ?
Cuprum Lubin handicap setowy +2,5 @2,72 w Betsafe przy stanie 0:1 w setach (przegrali 11:25 ! ) .
Drugi set Cuprum przy 4:0 @1,71 w Betsafe.
Łatwo to mało napisane 2x sety 11:25 i 25:10 (u kobiet nawet takich wynikow dawno nie widzialem ???? ) . Tak naprawde wynik teraz w obie strony moze pojsc i wydaje mi sie , że Cuprum moze powalczyc.
A probuje Cuprum handicap setowy +1,5 @1,76 .
Znowu super mecz na plus 4x .Cuprum mecz @3,05 w Betsafe.
Nie ma sensu grać tej polskiej ligi, Marciniak chyba przejął się uwagami Kloppa bo nie daje kartek pomimo fauli.Lechia - Legia - over 4.5 ŻK
AC Milan - Torino - over 3.5 ŻK
Genoa - Spal - Genoa strzeli
ako @2.2
Polecam.
Oglądałem 2 połowę. Poziom gry dwóch najlepszych ekip w PL jest tak tragiczny, że nie mogę uwierzyć, że takie pieniądze w tym są i ludzie chodzą to oglądać. To jest jakaś patola, a nie sport. Taki żużel jest jakies 784 razy ciekawszy i bardziej efektowny niż gra w zbijaka 22 facetów.Nie ma sensu grać tej polskiej ligi, Marciniak chyba przejął się uwagami Kloppa bo nie daje kartek pomimo fauli.
Kinguin - 2. mapa @2.42 Fortuna