>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Oglada ktos olsztyn ? Tak sie leszcza sami ?
Kto gra w polskiej lidze siatkówki takie kursy jak tam dosłownie każdy z każdym może wygrać.Jak już musisz grać to atakuj wysokie kursy a nie jakieś smieciowe po 1,10-1,20 bo nie raz jeszcze będziesz płakał..

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 0

kropson1988

Gość
Cuprum Lubin handicap setowy +2,5 @2,72 w Betsafe przy stanie 0:1 w setach (przegrali 11:25 ! ) .
Drugi set Cuprum przy 4:0 @1,71 w Betsafe.
Łatwo to mało napisane :cool::cool: 2x✅ sety 11:25 i 25:10 (u kobiet nawet takich wynikow dawno nie widzialem ???? ) . Tak naprawde wynik teraz w obie strony moze pojsc i wydaje mi sie , że Cuprum moze powalczyc.
A probuje Cuprum handicap setowy +1,5 @1,76 .
Cuprum mecz @3,05 w Betsafe.
Znowu super mecz na plus 4x✅ .

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Lechia - Legia - over 4.5 ŻK
⚽ AC Milan - Torino - over 3.5 ŻK
⚽ Genoa - Spal - Genoa strzeli
ako @2.2
Polecam.
⛔ Nie ma sensu grać tej polskiej ligi, Marciniak chyba przejął się uwagami Kloppa bo nie daje kartek pomimo fauli.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
⛔ Nie ma sensu grać tej polskiej ligi, Marciniak chyba przejął się uwagami Kloppa bo nie daje kartek pomimo fauli.
Oglądałem 2 połowę. Poziom gry dwóch najlepszych ekip w PL jest tak tragiczny, że nie mogę uwierzyć, że takie pieniądze w tym są i ludzie chodzą to oglądać. To jest jakaś patola, a nie sport. Taki żużel jest jakies 784 razy ciekawszy i bardziej efektowny niż gra w zbijaka 22 facetów.

K 0

kropson1988

Gość
No to Lube i Perugia nie pomogły dzisiaj zarobić ???? ,a może wręcz przeciwnie . Odpowoednio kursy @4,5 na Milano i @6 na Padove było przed meczami . No coz tak bywa czasami .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom