Zdecydowanie Sokratis źle się spojrzy i powinien mieć żółtko. Jak zawsze Xhaka jest dla mnie podejrzany chociaż dzisiaj gra na pozycji obrońcy gdzie nie może być aż tak ostry jak zawsze, ale on ma zryty kask i już w plecy wszedł mocno Sonowi (ale sędzia zignorował). Ramsey - nie mam zdania. Biorąc pod uwagę, że Arsenal musi gonić to pole do kartek jest bardzo duże i pewnie kartki zaczną wpadać. Zdecydowanie najbliżej Sokratisowi do kartki.mlk gdzie jesteś?? po pierwszzej połowie na celowniku moim i Moss'a są Sokratis, Ramsey i Xaka.
Marathonbet pokazuje 10 fauli (6-4)dałem over 25 fauli w arsenal totenham, wydaje mi sie ze było wiecej fauli niż 9, gdzie sie sprawdza statystyki i sa one najrzetelniejsze mam livesports/ sofascore
końcówka seta wybornaZaksa 2 set @2,55
Dlatego dziś gram over 2.5 kartki Arsenalu.Zdecydowanie Sokratis źle się spojrzy i powinien mieć żółtko. Jak zawsze Xhaka jest dla mnie podejrzany chociaż dzisiaj gra na pozycji obrońcy gdzie nie może być aż tak ostry jak zawsze, ale on ma zryty kask i już w plecy wszedł mocno Sonowi (ale sędzia zignorował). Ramsey - nie mam zdania. Biorąc pod uwagę, że Arsenal musi gonić to pole do kartek jest bardzo duże i pewnie kartki zaczną wpadać. Zdecydowanie najbliżej Sokratisowi do kartki.
Zostało 1:0 heh ciekaweReal Potosi vs Club Aurora Boliwia typ: over 3,5 kurs: 2,75 (Etoto) po 1 połowie 1:0
RiberyBayern - RB Lipsk
over 0.5 @1.92
Próbuję za drobniaki, wczoraj Borussia się potknęła więc aż mi nie może przejść myśl, że Bayern tego nie wykorzysta.
Kiedyś, max trzy tygodnie temu też ,,chodziło'' sportsstream365.com i teraz też nie ma :/Ma ktoś jakieś info o videostream? Czyżby strona "umarła"?
.
NA JUTRO MALAGA VS TORINO
UNDER 173.5 @ 1.70 - ta linia jest grubo zawyżona, polecam zdecydowanie, spadnie.
Werder - Hoffenheim over 10.5 rogów @1.87
Vitality - 2 mapa @1.64
Vitality -3.5 - 2 mapa @2.19
Kopia się bez piłki a ten nic. Co za dzban.Dlatego dziś gram over 2.5 kartki Arsenalu.