Jak to bylo w uchu prezesa?
"To nie sa panstwowe pieniadze czyli prywatne, a jak prywatne to znaczy, ze panstwowe niemieckie"
Czy jakos tak ????
Ktoś coś powie o meczu kosza Galatasaray-Crvena zvezda ? Goście z pewnym awansem (od 2 kolejek licząc z tą), w 1 meczu o pietruszkę też nie powalczyli i przegrali. Dziś może to samo ?
Tak na marginesie. Rusek mi zrobił zwrot kasy po godzinie i jednej rozmowie na Chacie, wypłaty robią w 5 sekund. Na prawdę nie wiem dlaczego tyle złych opinii o nich "nie wygrasz z nimi" itd.
Tak na marginesie. Rusek mi zrobił zwrot kasy po godzinie i jednej rozmowie na Chacie, wypłaty robią w 5 sekund. Na prawdę nie wiem dlaczego tyle złych opinii o nich "nie wygrasz z nimi" itd.
Takie pytanie do znawców siatkówki apropo ZAKSY. Mam w Etoto zakład że ugrają przynajmniej 1 seta i Sam Deroo zdobędzie co najmniej 15 pkt po kursie 2,3. Warte takie coś uwagi jest? Bo wydaje mi się ciekawa opcja.