>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Gość wjeżdża na wslizgu agresywnie w nogi nie patrząc na piłkę i ty mi nie gadaj o wytycznych. Poczytaj przepisy gry w piłkę nożną.
Ja sie z toba w 100% zgadzam ???? . Tylko mowie, ze to jest FA Cup i sedziowie nie pokazuja kartek nawet jak sa faule na kartki. Tez mnie to wkurwia.
A przepisy to mozna sobie czytac ile wlezie. Problem w tym, ze kazdy sedzia inaczej bedzie je interpretowal. Taki sport...

P 254

pablo95

Użytkownik
Ja sie z toba w 100% zgadzam ???? . Tylko mowie, ze to jest FA Cup i sedziowie nie pokazuja kartek nawet jak sa faule na kartki. Tez mnie to wkurwia.
A przepisy to mozna sobie czytac ile wlezie. Problem w tym, ze kazdy sedzia inaczej bedzie je interpretowal. Taki sport...
Jakbym wiedział gralbym Under kartek. Mimo wszystko omijać tego gwizdka &quot;łowce ekwiwalentów&quot; .

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś ma gdzie pograć to polecam zagrać Benat otrzyma ŻK w meczu Celta - Athletic, ja niestety nie mam gdzie. Spotkanie szybkie i &quot;kartkogenne&quot;, Athletic mocno faulująca i kartkująca drużyna, Benat miał spóźnione wejście z początku meczu i gra na newralgicznej pozycji gdize musi przecinać ataki Celty, której zależy na zmianie wyniku. Czekam i czekam ale się chyba nie doczekam oferty więc za drobniaczki może ktoś skorzysta.
⛔ chociaż nie pograłem to rozliczam, 5-ciu zawodników Athletic z pola zostało ukaranych kartką, akurat on się uchował. Cóż, goście potwierdzili, że grają wyjątkowo &quot;chamsko&quot; w tym sezonie.

madox2010 351,7K

madox2010

Użytkownik
Dziwne to jest, jak zagram małą stawka zawsze wejdzie i to tak po dużym kursie jak tylko postawie więcej za Chiny nie wchodzi i to jeszcze po małym kursie.
Postawilem na over 1,5 gola w 36min Porto- Nacional no i booom zaraz gol i to nawet dwa

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Uchiyama oddał taja z 5-2, elegancko widzę.
Bardzo close ten mecz, pewnie teraz szybko straco serwis i po robocie :p

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
No słabo, jakoś tak bez walki ten taj. Ofner co prawda zagrał high swoich możliwości przez cały mecz, no ale za bardzo Japoniec oddawał inicjatywę przy serwisie rywala.
Hmm, no trudno. Zaraz Gojo zaczyna ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom