>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Jak ktoś ma gdzie pograć to polecam zagrać Benat otrzyma ŻK w meczu Celta - Athletic, ja niestety nie mam gdzie. Spotkanie szybkie i &quot;kartkogenne&quot;, Athletic mocno faulująca i kartkująca drużyna, Benat miał spóźnione wejście z początku meczu i gra na newralgicznej pozycji gdize musi przecinać ataki Celty, której zależy na zmianie wyniku. Czekam i czekam ale się chyba nie doczekam oferty więc za drobniaczki może ktoś skorzysta.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Wolves over 1,5 gola @ 1,8 WH
Liverpool bardzo slabo. Wlasciwie to nie wiem kto gra na CB. Fabinho chyba i 16latek, ale Milner wraca sie czesciej niz Fabinho wiec chaosu tam jest sporo. Wilki jak kontruja to konkretnie wiec jak beda chcieli to powinni dobic. Liverpool w drugiej polowie pewnie sie jeszcze bardziej otworzy.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na kwalifikacje AO z wyższych kursów można spróbować
Broady @2,75
Kostowa @5,6 lub +1,5 @2,3
Laaksonen @4,55 , +1,5 @1,95
Z turniejow ATP i WTA
Poulille @2,25
Tiafoe @2,46
Babos @2,11
Bencic @1,7
Kvitova @2,54

Pozostałe propozycje w temacie.

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
może handlują ????
Nie wiem, ale to bardzo podejrzane jest ???? Jedna z najlepszych drużyn z Portugalii gra ze słabiakiem, wygrywając mogliby wskoczyć na drugie miejsce, dodatkowo jeszcze grają z przewagą zawodnika i przegrywają nie mogąc strzelić gola nawet ???? ???? ???? A to tego jeszcze teraz tracą drugą bramkę, śmiech na sali ????

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
over 2,5 ŻK 1,95 w Wolverhampton - Liverpool
Mysle, że dwa żòłtka to zobaczymy a że grąne w Totolotku to bezpośrednia czerwona też załatwïa sprawe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom