5-3 prowadzić i zrobić 5-6 niestety nadaje się tylko na niższe turnieje ,jeszcze musi się uczyć w normalnych dużych turniejachTomcio dalem tak samo, bo zauważyłem, że się obudziła trochę, mam nadzieję, że wyjdziemy na plus .
A dodatkowo polecam Ramanathan 2:0 @ 1,70
Jest szansa!! Chociaż już trochę osiwiałem ???? Owszem młoda jest, tej drugiej to w ogóle nie znam (tenisem się interesuję do tego poziomu, że lubię oglądać i coś tam wiem na ten temat, kto na jakiej nawierzchni daje radę).5-3 prowadzić i zrobić 5-6 niestety nadaje się tylko na niższe turnieje ,jeszcze musi się uczyć w normalnych dużych turniejach
Niestety zawaliła 2 seta ???? jak wygra 2 to pojedzie 3 tak sądzę
Jedzie pięknie w tb a już miałem nerw strasznego
2-1Świątek 2.60
Dobranoc ostatni mój typ grubasek ,przed meczem pograłem po 1.60 teraz gram na live super kurs ,jak przegra trudno ale wierzę w Polkę
Gratulacje i Dobrego wtorku jak coś będę miał podrzucę na pv kurde Czang odwali pewnie ,kurde ,jak wstanie to zagram tenisa góra 5 meczy ,nie szaleje z taśmamiIga... Oby to była powtórka z 2go seta...
Osiwiałem... ????
JEST PLUS!
do pracy ????Omg co tu tak mało ludzi? Dokąd wszystkich wywiało?
bo to jego poziom chyba Ronaldo w Realu nie zastąpi , to egzekutor nogę dostawi kiwka w prawo strzał i,na tyle go stać i tak sie wybiłJakby to jakis chorwat,holender czy portugalczyk strzelil tyle bramek tak dobrej lidze w tak slabym zespole piałbyś z zachwytu nad nim. No ale ze to Polak no to za 5 mln go sprzedac do girony bo gdzie on sobie poradzi przeciez to POLAK.
Nie mówię tutaj,że on zastąpi Ronaldo czy, że jest bogiem Serie A. Chodzi mi o sam fakt, że gdyby nazywał się Piatović, Fridayović, van Piatinho wart by był na rynku 2x więcej i ludzie inaczej by do tego podchodzili. Ja oglądając kilka meczów widziałem dużą jakość w zastawianiu się, odgrywaniu piłki na raz i po prostu czekanie na okazję. Typowy napastnik.bo to jego poziom chyba Ronaldo w Realu nie zastąpi , to egzekutor nogę dostawi kiwka w prawo strzał i,na tyle go stać i tak sie wybił