>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
⛔
No nie wierze w to murzyństwo, Boston bez starterów ich rucha.
W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą .......zeby daleko nie szukać - kto jest najlepszym strzelcem NOH od kiedy zawodnicy pierwszej 5-ki maja problemy w meczach ....Randle - i co zmienia to jego pozycje w zespole , czy jak cała piątka znów będzie w komplecie - on znów usiądzie na ławce ?
To bardzo specyficzna pod tym względem liga i naprawdę nie ma się co dziwić - pisałem o tym chwile wczesniej ale może napisze raz jeszcze :
Miami bez Wade, Bosha, LeBrona - nie pamiętam z kim - kurs wyjsciowy na przeciwników 3,0 przed meczem 1,16 i co ...wygrana Miami rezerwami gdzie cała piątka Miami zarabiała w sumie tyle co jeden grajek przeciwników
Taka liga i naprawdę nie ma co się dziwić
Mogę dołożyć jeszcze ten sezon żeby było łatwiej i Clipersów - zespół stworzony z ....rezerwowych i nie chcianych grajków w innych zespołach i co ......16-9 bilans

aaaaa i żebyś miał jeszcze bardziej poplątane w głowie ...zerknij prosze na Denver - są bez : Milsapa , Bartona , Harrisa i Isaah&#39;a ...i co robią - wygrywają z Miśkami
To proste : albo będziesz umiał z tego wyciagnąc wnioski i na przyszłośc nie będziesz się kierował takimi przesłankami - albo dalej osłabienia będą dla Ciebie wytycznymi przy obstawianiu - i niestety obawiam się , że wtedy często będziesz .......&quot;Niewierzącym&quot; ????
Koziołki bez Antka gromią 20-stoma Clevland ...kolejne zdziwenie ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą .......
aaaaa i żebyś miał jeszcze bardziej poplątane w głowie ...zerknij prosze na Denver - są bez : Milsapa , Bartona , Harrisa i Isaah&#39;a ...i co robią - wygrywają z Miśkami
tutaj się nie zgodzę bo też zależy od zespołu kogo brakuje, co ostatnio pokazali ciecie z gsw (śmieszy mnie ta drużyna bo ich grajki myślą że ogarnęli NBA na kilkanaście lat, a wyżej mają dupę niż srają...)... A jakby w Toronto nie było Ibaki, Lowry&#39;ego i Kawhiego to gdzie by doszli ?
co do meczu miśków to może i przegrają, ale nie ma to jak pisać post po 1 kwarcie z wynikiem 26:22...
bez spiny :p

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą
Co Ty za bzdury wypisujesz brak starterów nic nie znaczy chłopie to są ludzie ograni na parkiecie, Peliany to są pizdy w tym sezonie i tyle kompletnie nic nie bronią i to jest przyczyna takich, a nie innych wyników, a rotacja i geniusz Stevensa nawet przy małej liczbie zawodników zrobił swoje.
To bardzo specyficzna pod tym względem liga i naprawdę nie ma się co dziwić - pisałem o tym chwile wczesniej ale może napisze raz jeszcze :
Miami bez Wade, Bosha, LeBrona - nie pamiętam z kim - kurs wyjsciowy na przeciwników 3,0 przed meczem 1,16 i co ...wygrana Miami rezerwami gdzie cała piątka Miami zarabiała w sumie tyle co jeden grajek przeciwników
Dalsze bzdury ???? Też sobie mogę napisać w drugą stronę GSW w tym sezonie bez Greena i Currego nie potrafi wygrać meczu streak 5L. Mecz meczowi nie równy więc nie wypisuj bzdur, że brak starterów nic nie znaczy.
Mogę dołożyć jeszcze ten sezon żeby było łatwiej i Clipersów - zespół stworzony z ....rezerwowych i nie chcianych grajków w innych zespołach i co ......16-9 bilans
Też mogę pisać dalej finały 2016 GSW 3:1 vs Cavs wypada tylko i wyłącznie Green i sypie się wszystko cała koncepcja i się robi 3:4.
Barton i Thomas to nie grają od początku sezonu więc .... .

:tohand:

X 357

xxxl

Użytkownik
Skyrimka piszę o sezonie zasadniczym (dość wyraźnie to zaznaczyłem) - więc play off nie podawaj jako argument ????
Panowie oczywiście, że znajdziemy 120 meczy w NBA gdzie brak czasem nawet 1 grajka podstawowej 5-ki decydował o porażce - ale obawiam się , że w ........100 innych przypadkach nie miał żadnego znaczenia - dalej pisze tylko i wyłącznie o lidze NBA i sezonie zasadniczym (mógłbym jeszcze dodać , że w meczach o nic a nie jak w ostatnim meczu Denver sprzed roku)
Chodzi mi tylko i wyłącznie o to , że w NBA - nie ma to aż tak dużego przełożenia w wielu zespołach , gdyż na ławce (np w takim Bostonie) - często siedzą zawodnicy o bardzo podobnych umiejętnościach i nieobecność startera traktują jako mega szanse i wtedy spinają sie 2 razy bardziej niż jak grają z ławki (motywacja i chęć pokazania , że trener sie myli)
q7dwa9 - tak oczywiście zależy w jakim zespole - ale cytowane dziś już dla mnie Miami w czasach Bosha i LBJ miało tragiczną ławkę - dlatego podaje ten przykład
Ale np w Bostonie dzisiejszym takie osłabienia nie będą tak widoczne (równy zespół z mega mocną ławką) jak np w Milwakue - po wymianach super starterzy względem ławki

Skyrimka - może tak , żeby było bardziej czytelne :
Jeśli znajdziesz mi ligę Cypru w baskecie i nie będzie 3-ech czarnych starterów to jesli znajdziesz takich meczy 10 - to podejrzewam , że w 8/9 przypadkach takie coś da Ci zysk
w NBA takie coś daje zaledwie ok 5/6 zysk na 10 meczy ....czyli w dłuższym terminie będzie to zawsze słabo opłacalne ????
o może tak bardziej uda mi się przekazać to o czym mysle ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
z tym Cyprem to poleciałeś ostro po bandzie, a gadka przecież była o Ameryce...
W NBA są drużyny które mają lepszych &quot;ławkowych&quot; niż niektórzy gracze z pierwszych piątek... Pierwszy lepszy przykład Sweet Lou vs Lonzo :cwl:
Wg mnie ta gadka nie ma sensu, lepiej zapodajcie typy jakieś, a ja uderzam w kimono ????
edit:
Koziołki bez Antka gromią 20-stoma Clevland ...kolejne zdziwenie ????
Zdziwienie ? Antek to owszem gwiazda koziołków, ale oprócz niego od zdobywania punktów jest i Middleton czy Bledsoe, gracze którzy są wg mnie lepsi od wszystkich grajków Cavs z tego spotkania...

X 357

xxxl

Użytkownik
Wade ma dziś jakieś świeto ? urodziny , rocznice slubu 360 mecz w barwach Miami ? - ktoś wie skąd ta owacja na wejście na stojąco ?
Dodam, że linia na punkty nagle wyskoczyła na niego - ławkowy pan ostatnio albo 0,2,5 pkt albo jak ostatnio 25 nagle - dziś też będzie się tak sprężał i dostanie 100 minut ?
Mam już wyjściowo u16,5 pograne - zaraz trzeba bedzie widełek szukac ????
z tym Cyprem to poleciałeś ostro po bandzie, a gadka przecież była o Ameryce...
W NBA są drużyny które mają lepszych &quot;ławkowych&quot; niż niektórzy gracze z pierwszych piątek... Pierwszy lepszy przykład Sweet Lou vs Lonzo :cwl:
Wg mnie ta gadka nie ma sensu, lepiej zapodajcie typy jakieś, a ja uderzam w kimono ????
Chodziło mi o to z Cyprem, że tam osłabienia naprawdę mają przełożenia na zarobek u booka - natomiast w NBA tego przełożenia nie ma - każda słaba liga ze słabymi ławkami da pieniadze z osłabień - ale NBA z mojego doświadczenia wynika, że ich nie daje (lepiej chyba wtedy linijek na grajków szukać - choc i to nie zawsze się sprawdza )
A Cypr możemy zmienić ...na Mołdawię np ????

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Bo moim zdaniem Denver to bierze i chyba buki cos przeczuwaja, ostatnio Memphis dostali baty od Lakers, na wyjezdzie bedzie ciezko ograc Nuggets nawet bez Millsapa i Harrisa, obserwowalbym czy Murray zagra bo jest game time decision, bez niego to odwod Nuggets to bedzie straszna bieda (przy absencjach Harrisa, Bartona, a Isaiah Thomas nie gra od poczatku sezonu) i nie wiem czy Craigiem czy innym Beasleyem to beda potrafili zalatac. Ale trzeba przyznac ze cos niski ten kurs na Denver, typowo mecz 50:50, obiektywnie to nawet ze wskazaniem na Memphis (przy absencji Murraya) a tu tylko 1,70 na Denver, ale tez ten kurs sie nie utrzymuje bo wczesniej bylo 1,40 na fortunie. Denver tez bedzie sie chcialo odkuc po 2 przegranych w tym wpierdol od Atlanty, a magia Jokicia w domu czesto dziala, ja czekam na info czy zagra Kanadyjczyk.
Murray zagral, Jokic pokazal magie, Denver win ✅ ale takiego wystepy Monte Morrisa to sie chyba nikt nie spodziewal.

G 179

gajek

Użytkownik
Bardzo mocno wchodzę w ov 9.5 RR w Poolu @ 1.79
Ov 4.5 RR Kogutów @ 1.80
Ov 6.5 RR Interu @ 1.80

parę słów w dziale
A co myślisz o zakładzie &quot;Totki powyżej 1 rr w każdej połowie @2.3&quot;? Uważam, że jest wysokie prawdopodobieństwo.

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
A co myślisz o zakładzie &quot;Totki powyżej 1 rr w każdej połowie @2.3&quot;? Uważam, że jest wysokie prawdopodobieństwo.
Wiesz...jeśli Kogutom udało by się np. prowadzić do przerwy bramką lub dwoma to dla nich na pierwszyn miejscu bedzie tylko obrona wyniku a Barca będzie miała ogromne posiadanie choćten scenariusz nie kest tak prawdopodbny i sam to zagram bo 2.3 na coś tataego to value. Gdzie ten zakład?

G 179

gajek

Użytkownik
Też taki scenariusz brałem po uwagę, ale będzie cieżko wyjść na 2 bramkowe prowadzenie w 1 połowie. Wg mnie wszystko rozegra się w 2giej połowie, a rożne będą konsekwentnie nabijane. Zakład jest na FORBECIE w zakładce Na żywo &gt; Zakłady specjalne
Wiesz...jeśli Kogutom udało by się np. prowadzić do przerwy bramką lub dwoma to dla nich na pierwszyn miejscu bedzie tylko obrona wyniku a Barca będzie miała ogromne posiadanie choćten scenariusz nie kest tak prawdopodbny i sam to zagram bo 2.3 na coś tataego to value. Gdzie ten zakład?
Identyczny zakład jest na Liverpool, ale tu kurs wynosi @1.5... aczkolwiek na daną chwilę nie ma przesłanek żeby to nie weszło..

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom