Semtex
Użytkownik
Pels -4.5 3Q @2.9
No nie wierze w to murzyństwo, Boston bez starterów ich rucha.
Pels -4.5 3Q @2.9
W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą .......zeby daleko nie szukać - kto jest najlepszym strzelcem NOH od kiedy zawodnicy pierwszej 5-ki maja problemy w meczach ....Randle - i co zmienia to jego pozycje w zespole , czy jak cała piątka znów będzie w komplecie - on znów usiądzie na ławce ?
No nie wierze w to murzyństwo, Boston bez starterów ich rucha.
tutaj się nie zgodzę bo też zależy od zespołu kogo brakuje, co ostatnio pokazali ciecie z gsw (śmieszy mnie ta drużyna bo ich grajki myślą że ogarnęli NBA na kilkanaście lat, a wyżej mają dupę niż srają...)... A jakby w Toronto nie było Ibaki, Lowry'ego i Kawhiego to gdzie by doszli ?W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą .......
aaaaa i żebyś miał jeszcze bardziej poplątane w głowie ...zerknij prosze na Denver - są bez : Milsapa , Bartona , Harrisa i Isaah'a ...i co robią - wygrywają z Miśkami
Co Ty za bzdury wypisujesz brak starterów nic nie znaczy chłopie to są ludzie ograni na parkiecie, Peliany to są pizdy w tym sezonie i tyle kompletnie nic nie bronią i to jest przyczyna takich, a nie innych wyników, a rotacja i geniusz Stevensa nawet przy małej liczbie zawodników zrobił swoje.W NBA w fazie zarówno presezons jak i w sezonie zasadniczym osłabienia rzędu nawet 3 starterów nic nie znaczą
Dalsze bzdury ???? Też sobie mogę napisać w drugą stronę GSW w tym sezonie bez Greena i Currego nie potrafi wygrać meczu streak 5L. Mecz meczowi nie równy więc nie wypisuj bzdur, że brak starterów nic nie znaczy.To bardzo specyficzna pod tym względem liga i naprawdę nie ma się co dziwić - pisałem o tym chwile wczesniej ale może napisze raz jeszcze :
Miami bez Wade, Bosha, LeBrona - nie pamiętam z kim - kurs wyjsciowy na przeciwników 3,0 przed meczem 1,16 i co ...wygrana Miami rezerwami gdzie cała piątka Miami zarabiała w sumie tyle co jeden grajek przeciwników
Też mogę pisać dalej finały 2016 GSW 3:1 vs Cavs wypada tylko i wyłącznie Green i sypie się wszystko cała koncepcja i się robi 3:4.Mogę dołożyć jeszcze ten sezon żeby było łatwiej i Clipersów - zespół stworzony z ....rezerwowych i nie chcianych grajków w innych zespołach i co ......16-9 bilans
Barton i Thomas to nie grają od początku sezonu więc .... .aaaaa i żebyś miał jeszcze bardziej poplątane w głowie ...zerknij prosze na Denver - są bez : Milsapa , Bartona , Harrisa i Isaah'a ...i co robią - wygrywają z Miśkami
Zdziwienie ? Antek to owszem gwiazda koziołków, ale oprócz niego od zdobywania punktów jest i Middleton czy Bledsoe, gracze którzy są wg mnie lepsi od wszystkich grajków Cavs z tego spotkania...Koziołki bez Antka gromią 20-stoma Clevland ...kolejne zdziwenie ????
Chodziło mi o to z Cyprem, że tam osłabienia naprawdę mają przełożenia na zarobek u booka - natomiast w NBA tego przełożenia nie ma - każda słaba liga ze słabymi ławkami da pieniadze z osłabień - ale NBA z mojego doświadczenia wynika, że ich nie daje (lepiej chyba wtedy linijek na grajków szukać - choc i to nie zawsze się sprawdza )z tym Cyprem to poleciałeś ostro po bandzie, a gadka przecież była o Ameryce...
W NBA są drużyny które mają lepszych "ławkowych" niż niektórzy gracze z pierwszych piątek... Pierwszy lepszy przykład Sweet Lou vs Lonzo :cwl:
Wg mnie ta gadka nie ma sensu, lepiej zapodajcie typy jakieś, a ja uderzam w kimono ????
????????????Memphis - Denver
Kwarta z najniższą suma pkt o41,5 @1,85 Bardzo mocno.
Murray zagral, Jokic pokazal magie, Denver win ale takiego wystepy Monte Morrisa to sie chyba nikt nie spodziewal.Bo moim zdaniem Denver to bierze i chyba buki cos przeczuwaja, ostatnio Memphis dostali baty od Lakers, na wyjezdzie bedzie ciezko ograc Nuggets nawet bez Millsapa i Harrisa, obserwowalbym czy Murray zagra bo jest game time decision, bez niego to odwod Nuggets to bedzie straszna bieda (przy absencjach Harrisa, Bartona, a Isaiah Thomas nie gra od poczatku sezonu) i nie wiem czy Craigiem czy innym Beasleyem to beda potrafili zalatac. Ale trzeba przyznac ze cos niski ten kurs na Denver, typowo mecz 50:50, obiektywnie to nawet ze wskazaniem na Memphis (przy absencji Murraya) a tu tylko 1,70 na Denver, ale tez ten kurs sie nie utrzymuje bo wczesniej bylo 1,40 na fortunie. Denver tez bedzie sie chcialo odkuc po 2 przegranych w tym wpierdol od Atlanty, a magia Jokicia w domu czesto dziala, ja czekam na info czy zagra Kanadyjczyk.
Pelicans @2.9 mocno
z 1:2 na 6:2..????
Boston win
Dallas win
Phila -2.5
Memphis +7.5
@ 3.81
A co myślisz o zakładzie "Totki powyżej 1 rr w każdej połowie @2.3"? Uważam, że jest wysokie prawdopodobieństwo.Bardzo mocno wchodzę w ov 9.5 RR w Poolu @ 1.79
Ov 4.5 RR Kogutów @ 1.80
Ov 6.5 RR Interu @ 1.80
parę słów w dziale
Wiesz...jeśli Kogutom udało by się np. prowadzić do przerwy bramką lub dwoma to dla nich na pierwszyn miejscu bedzie tylko obrona wyniku a Barca będzie miała ogromne posiadanie choćten scenariusz nie kest tak prawdopodbny i sam to zagram bo 2.3 na coś tataego to value. Gdzie ten zakład?A co myślisz o zakładzie "Totki powyżej 1 rr w każdej połowie @2.3"? Uważam, że jest wysokie prawdopodobieństwo.
Identyczny zakład jest na Liverpool, ale tu kurs wynosi @1.5... aczkolwiek na daną chwilę nie ma przesłanek żeby to nie weszło..Wiesz...jeśli Kogutom udało by się np. prowadzić do przerwy bramką lub dwoma to dla nich na pierwszyn miejscu bedzie tylko obrona wyniku a Barca będzie miała ogromne posiadanie choćten scenariusz nie kest tak prawdopodbny i sam to zagram bo 2.3 na coś tataego to value. Gdzie ten zakład?