>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
po tym co widziałem ostatnio dałbym Randle - ale zalezy oczywiscie jaka linia - jesli na poziomie jego średniej to Rondel bo on dostanie minuty kosztem Davisa jeśli ten nie zagra , albo zagra mniej . Ale jesli masz Randla na linii średniej z jego ostatnich powiedzmy 5 meczy to juz nie jest żadna rewelacja
Dobry stream do NBA, bez wiekszych opóźnień potrzebny! Ktoś coś?
Nie słyszałem o streamie do NBA &quot;Bez większych opóźnień&quot; - poza tymi u buków - ale za bardzo nigdy nie szukałem - (first row i inne stronki zawsze duże opóźnienia) - jak znajdziesz daj znac ????

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
Są szybsze obrazy niż to co serwują nam buki ? czyli na poziomie ich wbijania punktów ? Bardzo bym prosił o odpowiedź - bo zapewne obejrzałeś już sporo - a ja tego tego szybko nie nadgonię ?
Nie znalazłem nic takiego, najszybsze co widziałem to właśnie buki a tam widać, że linie zmieniają się przed tym co za sekundę zobaczymy. Nie porównywałem transmisji w TV, tej na Canal+ ale też pewnie opóźnione.

X 357

xxxl

Użytkownik
Nie znalazłem nic takiego, najszybsze co widziałem to właśnie buki a tam widać, że linie zmieniają się przed tym co za sekundę zobaczymy. Nie porównywałem transmisji w TV, tej na Canal+ ale też pewnie opóźnione.
Ja porównywałem - zawsze tv opóźniona w tym przypadku - najlepsze co widziałem to prawie równo ok 2 sek opóźnienia

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Uważajcie na te overy Randle,a bo nawet taki Williams co pewnie nikt z was nie słyszał może mu dziś napsuć krwii. Robert to 1roczniak mega surowy w offie ale cholernie perspektywy Kot w defensywie . Sami oceńcie

Pells 2.40
Grizzles 2.21 FT

X 357

xxxl

Użytkownik
Chyba &quot;zbazylowałem&quot; Wam typa , zawsze jak próbuje być wróżką i zagrac prebeta kończy się tak samo (pudłuję 7/10) - dałem Indiana -1,5 na 1qw ???? Efekt tych magicznych osłabień jest zawsze taki sam - wchodzi no name z ławki i gra lepiej niz gwiazda za 25 milionow za sezon ????
Pamiętam Miami bez Wade, Bosha i LeBrona kurs z 3,00 na przeciwnika na 1,16 bodaj i ......wjebka oczywiście na totalne rezerwy - tak jest zawsze w NBA ????
Aż się boje bo jeśłi nie byłoby Murraya dałbym chętnie Miśki ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Dziękuję! =)
Od siebie myślę, że Indiana dzisiaj ogarnie. Wizards to cień drużyny z zeszłego sezonu.
reddit stream czy to nba czy soccer to podstawa jeśli chodzi o jakość ale patrząc przez pryzmat oglądania bez beta, bo opóźnienia są duze, ale najmniejsze są chyba na videostream, nie wiem jak w NBA ale w piłce to często wcześniej bramka niż na flashscorze ;)

X 357

xxxl

Użytkownik
reddit stream czy to nba czy soccer to podstawa jeśli chodzi o jakość ale patrząc przez pryzmat oglądania bez beta, bo opóźnienia są duze, ale najmniejsze są chyba na videostream, nie wiem jak w NBA ale w piłce to często wcześniej bramka niż na flashscorze ;)
Przez powiedzmy 15 lat mojej kariery u buka 5 razy udało mi sie zagrać &quot;padnie bramka&quot; - 4 razy dostałem zwrot - ale 1 raz wypłacili (oglądając tam streamy udało Ci się choć jeden raz byc szybszym od jakiegokolwiek buka) ?

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
FURIA wygra 1 mapę @ 2.20
grają swojego cache, Singularity ze swoim coachem na tej mapie, żal po takim kursie nie zagrać
e: dobra jednak będzie grał normalny skład Singularity, w takim razie mapa 50/50

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Przez powiedzmy 15 lat mojej kariery u buka 5 razy udało mi sie zagrać &quot;padnie bramka&quot; - 4 razy dostałem zwrot - ale 1 raz wypłacili (oglądając tam streamy udało Ci się choć jeden raz byc szybszym od jakiegokolwiek buka) ?
przez vid... ? ja NBA gram pre jak coś czyli oglądam przez reddit. Nigdy nie grałem czy to piłke czy cokolwiek patrząc na stream z vid i od razu po groźnej akcji na bramkę, to nie dla mnie ????
a swoją drogą to że w vid jest już bramka, a na flaszu nie ma to, nie znaczy że buk nie ma zablokowanej oferty w tej chwili...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom