>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Ktoś coś o Memphis ? Kurs na nich się utrzymuje mimo wielu osłabień w Denver
Bo moim zdaniem Denver to bierze i chyba buki cos przeczuwaja, ostatnio Memphis dostali baty od Lakers, na wyjezdzie bedzie ciezko ograc Nuggets nawet bez Millsapa i Harrisa, obserwowalbym czy Murray zagra bo jest game time decision, bez niego to odwod Nuggets to bedzie straszna bieda (przy absencjach Harrisa, Bartona, a Isaiah Thomas nie gra od poczatku sezonu) i nie wiem czy Craigiem czy innym Beasleyem to beda potrafili zalatac. Ale trzeba przyznac ze cos niski ten kurs na Denver, typowo mecz 50:50, obiektywnie to nawet ze wskazaniem na Memphis (przy absencji Murraya) a tu tylko 1,70 na Denver, ale tez ten kurs sie nie utrzymuje bo wczesniej bylo 1,40 na fortunie. Denver tez bedzie sie chcialo odkuc po 2 przegranych w tym wpierdol od Atlanty, a magia Jokicia w domu czesto dziala, ja czekam na info czy zagra Kanadyjczyk.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Everton Over 1,5 gola @ 2,30 STS
Peffka
weź skończ z tymi peffkami co chwilę bo się ośmieszasz, typ wszedł picem a takie pisanie to z G1mbaZZą MiSiĘ KojArzY, jeszcze Do0odaj xD ...

edit: dziś b-a-h 20 zł w kalendarzu adwentowym

X 357

xxxl

Użytkownik
Kawa, śniadanie i wstajemy ????
Na najlepsze na dobry poranek jest :

I tu mała prośba : My english is terrible , in fact I don&#39;t speak english - czy ktoś może mi tak w skrócie opisać o czym śpiewa ? (cisną tam z tego , że Sacramento wzięło Bagleya kosztem Luki ? czy mi się tak tylko wydaje )
ps: Leci ktoś z Was na Guaranie pracę ? Czy wszyscy na Coco Channel ? ????
3-ci dzień pije shake z guaraną na start - i nie jest źle ale do 15/16 potem mega problemy z zaśnięciem mam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom