>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Juve znów, a z Romą 1-0 to norma hehe, swoją drogą Ronaldo na prawdę spisuję się tak średnio bym powiedział. Piątek może sobie spokojnie pyknąć Króla Strzelców Seria A

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Juve znów, a z Romą 1-0 to norma hehe, swoją drogą Ronaldo na prawdę spisuję się tak średnio bym powiedział. Piątek może sobie spokojnie pyknąć Króla Strzelców Seria A
A jak on ma się spisywać lepiej ? Przecież ta drużyna i jej chora taktyka blokuje cały potencjał Ronaldo.

P 254

pablo95

Użytkownik
Nie ma mjaurvcein więc ja coś wrzucę. Tak popatrzyłem na spotkanie Oklahoma WNCAA. Gospodynie w ostatnich 10 spotkaniach średnio rzucały 47pkt przy 77 pkt przyjezdnych. Gram więc handi - 20.5 po kursie 3 w przerwie emczu przy wyniku 24-39 ????
⛔
Oklahoma zgodnie ze srednia a gospodynie sie rozrzucaly ponad stan ;)

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Na noc z NBA: Miami vs Bucks under 215,5 kurs: 1,92 (Unibet)
Fred van Fleet over 14,5 pkt kurs: 1,87 (Unibet)

Miami ostatnio dobrze wygląda, szczególnie w obronie. 3 zwycięstwa z rzędu z mocnymi rywalami. Na wyjeździe z Pelikanami i Memphis, do tego u siebie odprawili Houston. Na ostatnich 10 spotkań tylko 1 raz przekroczona taka linijka. Do tego Bucks grają dzień po dniu i z trudnego terenu w Bostonie udają się na Florydę. Wypada Brogdon, który odpoczywa. To nie będzie łatwe spotkanie, także dla Giannisa. h2h też zdecydowanie przemawia za underkiem.
Dorzucam Freda z Toronto. Tam zabraknie Leonarda, Ibaki, Valanciounasa do tego niepewne występy Lowrego i Greena. W Philadelphi czeka ich trudne spotkanie, gospodarze będą mocno naciskać. Z tych rzucających zostaje Fred i Siakam. Ostatnio siedzi mu trójka także myślę że swoje dorzuci bo ktoś musi przy takich osłabieniach.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Spodobał mi się hokej ???? Tam się tyle dzieje, że czas zacząć uczyć się tego sportu do typowania. Zwłaszcza w wydaniu NHL. Ta dogrywka Rakinów z LA to niesamowicie to się oglądało. Dziwne, że Rekiny przegrały ten mecz. Psychologia mówi, że powinni to wygrać ????

piotrex007 122,6K

piotrex007

Użytkownik
Spodobał mi się hokej ???? Tam się tyle dzieje, że czas zacząć uczyć się tego sportu do typowania. Zwłaszcza w wydaniu NHL. Ta dogrywka Rakinów z LA to niesamowicie to się oglądało. Dziwne, że Rekiny przegrały ten mecz. Psychologia mówi, że powinni to wygrać ????
Mam dokładnie to samo, emocji mnóstwo, ale jakoś w NHL, inne ligi nie przekonują mnie ;) Ten mecz oglądałem od 3. tercji, bo miałem over 4,5 i potrzebowałem 4 bramek albo właśnie wyniku 2:2 dającego dogrywkę ???? Emocji co niemiara, ale psychologia w NHL jednak często zawodzi, tzn. w przypadku bramki dającej dogrywkę w końcówce meczu, drużyna, która wyrównała następnie dogrywkę/karne przegrywa. Nie wiem, jak to wygląda statystycznie, ale może mam takie szczęście, że mecze, które śledzę, czy oglądam i takie coś ma miejsce, to najczęściej kończy się tak jak dziś ;)

P 10

pk95

Użytkownik
3 OT w meczu Wizards :eek: nieźle, a miałem postawione na szybko w ostatnich sekundach przed zdjęciem z oferty
Beal 24+ i win Wizards po 2.75
A Beal 40 sobie rzucił I 15 asyst

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom