Jak nigdy... strzelą to sie wszystko zmieniW meczu Juve chyba będzie z 20 rożnych ????
Tam powinno być z 8:1 gładko, więc dla mnie to wciąż tylko "może być"Ty się ciesz, bo jeszcze chwila i miałbyś dwa minusy, a nie może być.
Obaj mieli okazję na 170 checkout, ale nie trafiali w bullseye, a Searle miał meczową lotkę i 133 checkout, ale nie trafił w dabla ????Searle - O'Connor
Typ: Highest Checkout over 130,5
Kurs: 2,05 w Betsson
i dzionek naBreda @ 2,25 mocno
Myślałem, że coś ugrają ale teraz już tego nie widzę.. W drugim secie mieli już to wszystko jak na patelni i przegrali.. Gładkie 3:0 dla TreflaBędzin kolejny raz przegrał seta 23:25, czy będzie do trzech razy sztuka i teraz wygrają?
No nie gra, ale sam widzisz, że Będzin gra totalny piach skoro Trefl gra tak słabo a i tak wygrywa.. Noo nie wiem, set otwarty, ale stawiam na zamknięcie meczu w trzech setachcosmograf nie oszukujmy się ale trefl nie gra niczego nadzwyczajnego. Po prostu w Będzinie jest panika na rozegraniu. Pięknie odrobili chyba 3 punktową stratę i mieli 20:19 a i tak przegrali. Jednak oni walczą do końca, zobaczymy jak zacznie się trzeci set. Bez Williamsa nie było by tylu punktów, on tam tylko trzyma poziom
2:1Lokeren over 1.5
@2.93
kosz Cremona 4q -3,5 2,10