Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
West Bromwich - Aston, over 3.5 goli, @1.90, 1:1 w przerwie
To powinno wejść bez problemu
A tutaj coś z wyższym kursem - może ktoś wybierze.
Both team to score in second half, @2.70
Abraham (Aston) strzeli gola: @3.00
Remis 2:2? @6.00
GL
Śląsk 5,14 lekko STS
ostatnio forma tragiczna, dzisiejszy mecz nudy jak cholera ale Lech mógł wygrywać i myślę że może się to zemścić, bo tam Chrapek cały czas szuka uderzeń
Leganes - Getafe, over 1.5 goli, @2.20, 0:0 w 25 minucie
Odważniejsza wersja (dla.marzycieli.):
Leganes - Getafe, Both team to score, @3.20, 0:0 w 25 minucie
Czekam jeszcze żeby coś zagrać w meczu West Bromwich - Aston...
Śląsk 5,14 lekko STS
ostatnio forma tragiczna, dzisiejszy mecz nudy jak cholera ale Lech mógł wygrywać i myślę że może się to zemścić, bo tam Chrapek cały czas szuka uderzeń
Śląsk tragedia, najgorsze jest to że tylko Robakowi zależy, a to on powinien być na szpicy i dostawać podania, a tak sam wraca i stara się coś ugrać, Cholewiak jeździec bez głowy, obrona taka doświadczona a błędy jak juniorzy. Niestety Tadek nic nie zmieniai i myślę że jego koniec jest bliski
West Bromwich - Aston, over 3.5 goli, @1.90, 1:1 w przerwie
To powinno wejść bez problemu
A tutaj coś z wyższym kursem - może ktoś wybierze.
Both team to score in second half, @2.70
Abraham (Aston) strzeli gola: @3.00
Remis 2:2? @6.00
GL
@1.90 (over 3.5 goli) @2.70 (Both team to score in second half) @3.00 (Abraham) @6.00 (remis)
Wynik: 2:2
Nie ma to jak gol w doliczonym czasie.
????
Jakiś "marzyciel" na pokładzie? ????