>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
Cos jak Morris wczoraj. My luck
Może się obudzi
Butler w tym sezonie bardzo często miał słabe 1 połowy po czym w 3 i 4 qw zwłąszcza w 4-tej brał sam piłki w ręce i ...robił swoje (ma bankowo 2 buzzery już po trade ) i chyba jakiś mecz gdzie 8pkt ht/12 potem w 6 min bodaj rub . Więc izzi panowie z Butlerem tak często jest

X 357

xxxl

Użytkownik
Blake 28,5 - czyli 10 pkt na 2 połowę mocniej - 2 razy przeszło jak miał 17 i 2ft
Ale na pewno mój młodszy kolega za chwile powie, że niemozliwe żeby zasnęli na 4 pkt i żeby od 15 nie zmienili lini ???? ))
Drummond 21,5 tez over w połączeniu z Blake&#39;m ma to sens - oby 10 piłek dostarczyli pod kosz i oby panowie się po równo podzielili ????

X 357

xxxl

Użytkownik
Blake 28,5 - czyli 10 pkt na 2 połowę mocniej - 2 razy przeszło jak miał 17 i 2ft
Ale na pewno mój młodszy kolega za chwile powie, że niemozliwe żeby zasnęli na 4 pkt i żeby od 15 nie zmienili lini ???? ))
Drummond 21,5 tez over w połączeniu z Blake&#39;m ma to sens - oby 10 piłek dostarczyli pod kosz i oby panowie się po równo podzielili ????
Blake pokemonie - czyli jak nie trafić w całej qwarcie nic z gry plus spierdolić 3 osobiste ....a już by linia była
Teraz Drummond od początku za niego , tu brakuje 5 i aż się boje ..... ok 5 minut gry bez Blake - a potem ostatnie 6 z Blake i tam 3 pkt brak .....

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Chicago poniżej 120.5 @1.93 trochę mocniej
Ostatni na noc, nie powtórzą w drugiej połowie jak dla mnie takiego wyniku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom