>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ponoć OKC to tytani defensywy. Słabiutkie Chicago pomiata nimi w 1. połowie, dostać 70 pkt od takich asów to wyczyn.
Okc to mistrzowie, ale powrotow. Cieniasy maja to do siebie, ze robia duzo halasu na starcie i szybko puchna

X 357

xxxl

Użytkownik
Ktoś ogląda tą parodię w wykonaniu Detroit ? oglądam na małym ekranie - te punkty na 1 min do konca po offensie dobijał Blake czy Drummond ??
Wszędzie punkty zaliczyli Griffinowi - a mi się wydawało, że to Drummond (5 czap ) dorzucił ?
Juz widziałem - jednak Griff
To co te dwa pokemony zagrały w 2 połowie to wołało o pomstę do nieba , ale Drummond wybitny (4/5 bloków na nim w tym dwa o głowę niższego Simmondsa )

X 357

xxxl

Użytkownik
21 pkt.. raczej pech ⛔
Jestem dziś w okolicach zera po :
Liga ukraińska under 44,5 mogli 6 pkt w ostatnie 30 sek - dostałem 2+1 , potem 2ft na 5 sek do końca potem 3-kę z połowy
Potem under w Sudamericana - dostałem 3-kę na 5 sek do końca
Potem NCAA- dostałem o 1 za duzo
Potem Drummond - o 1 pkt za mało (dostał 3 czapy )
Ładnie mówiąc - to chyba nie jest mój dzień ???? (((

X 357

xxxl

Użytkownik
Butler ma średnią w tym sezonie (piszę bo wiem , że to ciężko znależć w statach 8,3 w 4-tych qwartach , więc nie denerwujcie się zbytnio jak zaniża początek )
Ktoś ogląda Milwakue ? Middletonowi nic nie siedzi ? warto tam patrzeć na te linie ?
Ruscy pozaniżane linie na Santa Clara - Idaho state punktowe

X 357

xxxl

Użytkownik
Ja mozę czegoś nie kumam , ale dlaczego Arizona nie jest w univerkach faworytem meczu zNewadą ? Znam bilanse bodaj 7-0 i 8-0 , ale czegoś nie kumam - dla mnie to Arizona wydawała się o wiele mocniejsza

seba6 533

seba6

Użytkownik
Usiminas minas @ 4
Siatkowka kobiet to stan umyslu. Eczacibasi kontroluje mecz do 1:0 24:19 i nagle przegrywaja 11 punktow z rzedu. Ten mecz juz zmienil kierunek o 90 stopnii i taki kurs mozna brac

O 4,6K

oth

Użytkownik
Usiminas minas @ 4
Siatkowka kobiet to stan umyslu. Eczacibasi kontroluje mecz do 1:0 24:19 i nagle przegrywaja 11 punktow z rzedu. Ten mecz juz zmienil kierunek o 90 stopnii i taki kurs mozna brac
Można próbować, ale Minas jest za słaby

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom