prezes96
Użytkownik
TU nie chodzi o podatki.można wiedzieć dlaczego oddajesz własnowolnie daninę ?
Gram IV i V ligi w Polsce, tego niestety zagraniczne mi nie oferują.
TU nie chodzi o podatki.można wiedzieć dlaczego oddajesz własnowolnie daninę ?
Zdaję sobie sprawę, że tam chodzi o personalia, ale mi głównie chodzi o specyfikę grania w Szwecji i Chorwacji. Jest mega duża różnica, kontra i obrona,tym wygrają.Porównaj sobie skład Kristianstadt z tego sezonu z tamtym, będziesz miał odpowiedź dlaczego tak baty dostają u siebie w lidze. A piłka ręczna kobiet i nie tylko to głównie specyfika własnej hali, dlatego przestrzegałbym przed graniem na Szwedki.
Nie żartuj ????Jak się gra za poważne pieniądze to tylko ziemniaki zostają
Za zapałki można grać w zagranicznych bo nie zlimitują ani marży nie dołożą.
troszeczkę Cię poniosło chyba heheJak się gra za poważne pieniądze to tylko ziemniaki zostają
Za zapałki można grać w zagranicznych bo nie zlimitują ani marży nie dołożą.
Dumbrawita - Unirea over 0.5 HT 1,8
o matko jakie kursy hahaNazwa ligi CBA nie jest jak widać przypadkowa :cwl:
Jakie żarty. Podaj mi buka który nie limituje nie nakłada dodatkowych marż i u którego można trzymać kilkadziesiąt tysięcy na grę bez strachu o ich stratęNie żartuj ????
Na Bet365 trzymalem mnostwo pieniedzy i wiekszych limitow nie dostalem - chyba ze na rynki gdzie tak na prawde chyba tylko ja gralem (wyscigi samochodowe btcc) I to i tak pozno bo po 4 latach grania i plusow z tej dyscypliny a szkoda bo na koniec sezonu udalo sie trafic singla po kursie 201, pozwolili dac tylko 10 Funtow, normalnie zagralbym za 100-200 Funta. ????Jakie żarty. Podaj mi buka który nie limituje nie nakłada dodatkowych marż i u którego można trzymać kilkadziesiąt tysięcy na grę bez strachu o ich stratę