>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
X 357

xxxl

Użytkownik
Pokryje gładko
Wziąłeś to już w przerwie - nie czekałeś aż odskocza ?
Ja zawsze czekam tak długo jak się tylko da ???? czyli jak nie ma oczywistej sytuacji - może tak
Ale teraz masz szanse Kyrie zacznie na ławie - jeśli w 4 minuty zrobią dodatkowe +10 , to już nie powinien wejść - choć trener Bostonu akurat to wyjątkowy beton i przesadza mocno z grą wąską rotacją

gazowana-smietana 1,6K

gazowana-smietana

Użytkownik
Żonka wjechała dopokoju &quot;znów tych murzynów po nocach oglądasz, duże dziecko&quot; człowiek nawet nie wie że pod jednym dachem z rasistką mieszka ????
XXXL ja to pre miałem 23.5

X 357

xxxl

Użytkownik
Żonka wjechała dopokoju &quot;znów tych murzynów po nocach oglądasz, duże dziecko&quot; człowiek nawet nie wie że pod jednym dachem z rasistką mieszka ????
XXXL ja to pre miałem 23.5
https://www.cda.pl/video/281101921
Puść jej &quot;Czarne bractwo&quot; ???? nie spodoba Jej się w tym układzie ???? ale ja sam przez to , że 90% mojej pracy to granie czarnych mam czasem dziwne poglądy ????
Jest szansa , że SB zostawi linie na zawodników na Utah - na razie wystawili live , ale mogą zawinąć

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Ja bym zagral under u CP3, wyglada tragicznie i raczej rzut mu nie siedzi.
Jak myslicie, warto?
Crowder over 8.5 @ 1.89 1xbet
Bez Goberta rotacja sie mocno skrocila. Crowder zagra pewnie z 18-20 minut w 2 polowie.
6pkt w minute

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
A jaka autostrada pod koszem rakiet, tam nikt nie broni, Capela z Hardenem nawet wywalone maja

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Ten over powinien być spokojnie pokryty, tyle czystych rzutów za 3, tyle missów za 2 pod obręczą. Przy odrobinie szczęścia w samej ostatniej kwarcie mogli rzucić 70 pkt, nie mówiąc już o wcześniejszych sytuacjach. Paul zabił ten over

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom