Zresztą co to były za karne:facepalm:Entella zasłużyła na to, żeby awansować! Genoa 3 bramki po rzutach karnych. Ciekawe, jak w serii im pójdzie.
Jaki był kurs na Żalgiris w przerwie?
kompromitacjaAGO 1 mapa @ 3
AGO 2 mapa -2,5 @ 1.91
podwójna
Ago disband czułem żeby nie łasić się na toAGO +2,5 rundy na drugiej mapie BAH kurs 1.72. Źle wystawili kursy, bo na czysty win jest 1.59. Tylko dlatego gram, bo ogólnie nie lubię ani AGO ani niczego z nimi związane.
Dodatkowo mala oferta i najbardziej zamulajacy soft jaki widzialem u bukow.Ależ ten betsafe jest nieintuicyjny. Kilka minut szukałem jak zrobić cash out.
ważne że posty na socialach się zgadzają, toć o to tam chodzi ????Ago disband czułem żeby nie łasić się na to
To gdzie polecasz grać? Zależy mi na tym aby obsługiwany był ecopayz. Do tej pory grałem w ohmbet ale trochę zbyt niskie limity mi ustawili.Dodatkowo mala oferta i najbardziej zamulajacy soft jaki widzialem u bukow.
Ale ma tez swoje zalety, jak chociazby bardzo profesjonalny czat.
Polecam w tym buku, w ktorym jest najwiekszy kurs na zdarzenie, ktore chcesz zagracTo gdzie polecasz grać? Zależy mi na tym aby obsługiwany był ecopayz. Do tej pory grałem w ohmbet ale trochę zbyt niskie limity mi ustawili.
ŚliczotaDzień dobry
Na dziś w mojej ocenie perełki z Euroligi.
W Turcji zdecydowanie za wysoka linia, oj zdecydowanie.
Linia na punkty Olimpiakosu również, wiadomo nie od dziś, że Grecy to przede wszystkim solidna defensywa a z przodu ostatnio na prawdę słabo wyglądają szczególnie na łuku. Normalnie szedł bym w under ale buki doskonale wiedzą i linia niska, dlatego też idę w un. gości.
Kurs na Włochów ~1,19 to jednak małe nieporozumienie i wcale nie twierdzę, że nie wygrają, ale takie hc to aż się prosi aby dorzucić do tej trójcy. Nie takie ekipy przyjeżdżały i pokrywały nawet mniejsze.
Darussafaka vs Macabi under 170.5 @ 1,35
Olympiakos under 82.5 @ 1,35
Gran Canaria + 15.5 @ 1,35
ako : 2,46
Bez kitu, ale też moja wina. Lepiej grać finały esl pro league. Tam mi wchodzą typy, więc nie ma co na siłę grać tych leszczyważne że posty na socialach się zgadzają, toć o to tam chodzi ????
Jasne, dzięki. A wiesz może ile trwa wypłata środków na konto ecopayz z betsafe? W ohmbet jak robiłem wypłatę rano to w południe już była na eco.Polecam w tym buku, w ktorym jest najwiekszy kurs na zdarzenie, ktore chcesz zagrac
Bardzo roznie. Czasami zlecona ok. polnocy potrafi przyjsc ok. 2-3 a czasami wisi do wieczora. Ale wiecej niz 24h nie spotkalem sie.Jasne, dzięki. A wiesz może ile trwa wypłata środków na konto ecopayz z betsafe? W ohmbet jak robiłem wypłatę rano to w południe już była na eco.