Dzięki pomnzoylem x5 swój bankroll xdDawac reputy male gałgany :]
Dzięki pomnzoylem x5 swój bankroll xdDawac reputy male gałgany :]
Zalezy. Oni maja to do siebie, ze czasem dzialaja te kanaly a czasem nie. W tym tygodniu LM i LE dzialalo bez problemu. Jednak maja takie kilka dni, ze jest jakas awaria i wszystko tnie. Jak narazie jest git ale jakos kolo 2-3 tygodni temu byl taki caly jeden tydzien, ze wszystko cielo i nic sie nie dalo ogladac.Witam, jakie są wasze opinie o wizja.tv? Czy w godzinach szczytów można bez problemu obejrzeć mecze Ligi Mistrzów z kontrem premium?
Na tym weebtv to prawie wcale nie ma kanalow wiec juz wole zaplacic za ta wizje i czasem pomeczyc sie z awariami bo przynajmniej wszystkie kanaly sportowe mam (oprocz tego dziadowskiego polsat sport premium). Wszystkie eleveny, canalplusy, eurosporty itd ???? Nawet dwa kanaly polsat premium sa takze az tak zle nie jest. Racja, ze sa czasem awarie ale kiedys na weebtv siedzialem to tak samo mieli awarie i zdejmowali rozne kanaly jak chcieli.Ja osobiście wróciłem do Weeb tv, bo mają mniej awarii, Wizja mnie ostatnio tak wkur.. że już odpuściłem.
Czasami weeb, czasami streamy hd, czasami reddit. Zależy co chcę zobaczyć
internetowa.ws polecamNa tym weebtv to prawie wcale nie ma kanalow wiec juz wole zaplacic za ta wizje i czasem pomeczyc sie z awariami bo przynajmniej wszystkie kanaly sportowe mam (oprocz tego dziadowskiego polsat sport premium). Wszystkie eleveny, canalplusy, eurosporty itd ???? Nawet dwa kanaly polsat premium sa takze az tak zle nie jest. Racja, ze sa czasem awarie ale kiedys na weebtv siedzialem to tak samo mieli awarie i zdejmowali rozne kanaly jak chcieli.
1 setFONTE 3-0 2.10
FONTE 1 SET 1.40
SIATKA
Sarpsborg o 2,5 1 pol. @3.0
81-77Vasco DA Gama - Sao Jose Dos -1,5 1.80
Vasco DA Gama - Sao Jose Dos 1 1.70
Bo duży kurs Usa też miało wygrać a przegrywają nic niema pewnego ja wale duz ekursy teraz a nie przegrywam na faworytach i to po kursach słabych
USA -6,5 1.60
A nie myslałeś może, żeby przestać obstawiać 20 dyscyplin - skoncentrowac się na jednej , max dwóch - do tego może zacząć czytac trochę składy ?Bo duży kurs Usa też miało wygrać a przegrywają nic niema pewnego ja wale duz ekursy teraz a nie przegrywam na faworytach i to po kursach słabych
Miłego weekendu
Już rozliczam zaraz na mnus nic nie wchhodzi ,trza będzie się Pożegnać bo same wtopy się notuje
Powodzenia ja sie nie znam na koszu ,dlatego przegrywam sporo
Miłej Nocki zyczę i weekendu
Co podałem dzisiaj wszystko na
Niestety jestem do kitu ,kto gra na odwrót wygrywa
Powodzenia Wszystkim użytkownikom w ogrywaniu Buka!!!! ???? ???? :]
Dziękuje bardzo wszystkim :bow:
Dziękujemy Usa za zabranie wsporo kasy ,tak musiało się skończyć ,nistety ,co zarobie to przepierdziele na głupich koszach
Dziękuje niemam pytań już