Potwierdzam. Włochy odpuściłem w ostatniej chwili a Villanova zagrania - 8.5 także i tak dzięki za becik.Hehe. U wloskich dzieciakow race to 25 zakonczony na 24. Villanova z 20 pkt przewagi na 3 minuty przed koncem zjezdza na 12.
Tylko to co nasze, polskie nie zawodzi czyli Politechnika zrobila handi z palcem w tylku.
eisa 3-2
7-7floorbal szwajcarja -20:00
HC Rychenberg Winterthur - Kloten-Dietlikon Jets 1 1.45
Nie każdemu będzie wszystko wchodzić jakby chccieli mi tez nie powchodziło i to takie w miare pewne mecze ,też wtopiłem sporo i musze odrabiać troche ,co zarobie to wtopie i tak w kółko umnie jestAdik1992 dziś kuponów nie rozliczyl bo nic nie weszlo ????
Ze specjalną dedykacją dla oth . Nie każdy ma tak cudowne życie jak Ty by spędzać całą dobę a forum. Pozdrawiam i wygranych Ci życzę. Tylko tych typow więcej podawaj to wszyscy zarobimy. ????Siatka na dziś
Noliko +1,5 seta @2,08 dla odważnych
Stuttgart u55,5 @1,85
Budowlani Łódź u56,5 @1,9
Vakifbank u75,5 @1,51
Novara u75,5 @1,58
Berlin - Noliko o3,5 seta @1,52
Lube - Modena o3,5 seta @1,48
Ako: 5,36
Wszystko grane u Ruska.
długo się bronił drugoligowiec, ale w końcu BenficaBenfica - Arouca
Benfica wygra @1.8
Do końca jakieś 20 minut, wynik 1:1. 98 - 30 w groźnych atakach, 20-2 w strzałach , 6-2 w rożnych. Wiadomo, że statystyki nie wygrywają ale ciężko mi wyobrazić sobie, że Benfica tego nie weźmie. Widać, że goście się zaszyli a gospodarzom zależy. Mam nadzieję, że wtoczą. Stawka niska.