london 7-4OHL CANADYJSKI HOKEJ START -1:00
London Knights - Mississauga St 1 1.85
Peterborough Petes - Kingston 1 1.75
ako-3.24
Ja gram te ako delikatnie a pojedyńcze za troszke
nie mówie z ewejdzie te ako ,ale można spróbować za drobne
Franca daje pięknie zarobić chociaż mi kurs spadł z 1.60 jak dawałem na live
A można było złapać handi -4,5 po 1.85
https://1x2017.xyz/pl/line/Panowie działający link do 1xbet ktos?
54 min 0:2 i po meczuFK Sabayil 2--Sabah 2 over 2.5
@2.30 bah
MIBR mecz @4.1
2 mapa over 26.5 @2
1 mapy na mibr gram ale nie piszę bo zostałem uprzedony
Kurcze za pozno sie obudzilem ale w Korei siatkowka mysle , ze bedzie 3:1 dla Hyundai Skywalkers @2,15 w Betsafe (0:1 w setach jest dla KB i w drugim 15:9 dla Hyundai) .
Hyundai Skywalkers trzeci set przy 8:10 @1,9 w Betsafe.
2x i 1x.Ja pierdziele jaka koncowka trzeciego seta w Korei ale na szczescie koniec koncow na moja korzysc 35:33 . Mysle , że czwarty set to juz formalnosc powinna byc dla Hyundai ale nie ma poki co kursow w betsafie .
Hyundai Skywalkers czwarty set przy 4:6 @1,72 w Betsafe.
gościu brzmisz jak stuprocentowy hazardzista co nabrał chwilówek i zostały mu jakieś ostatnie grosze, a musi oddać 10x tyleDzień dobry wszystkim
musze z 1191 zł ugrać 10 tyś ,po nocnych wtopach przemyślałem ż enie będe grał już za wszystko ,odkładam troche kasy bo wszystko wtopie ,dlatego niema co szaleć jak w nocy na siatkach ,teraz gramy ze spokojem ,pomału do celu ,wystarczy dziennie 2 tyś ugrać i bedzie git
Pozdrawiam Gorąco
OMSK POWINIEN WYGRAĆ JA MAM ZW MECZU A ŁADNY KURS NA NORMALNY MECZ W 60 MIN
ALE TO RUSKIE WCZORAJ JOKATEBURG POKAZAŁ MAŁY KURS I 1-3
Chodzi mi tylko o to ze do porażek też trzeba się przyznawać, fajnie ci wchodziło to od razu rozliczales, nic nie weszlo i nagle czasu nie masz... Ok może taki zbieg okoliczności. Nic do ciebie nie mam bo widać że jesteś w porządku gościu i typy masz dobre, tak jakoś tylko mnie razi nie rozliczanie czerwonych, jak cie urazilem to sorki ????Ze specjalną dedykacją dla oth . Nie każdy ma tak cudowne życie jak Ty by spędzać całą dobę a forum. Pozdrawiam i wygranych Ci życzę. Tylko tych typow więcej podawaj to wszyscy zarobimy. ????
Jeżeli Cię to ciekawi to 3 dni lm skończone na plusie 3k także źle nie jest.