>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ FC Goa - Bengaluru
FC Goa strzeli @1.55
Najsilniejsza ofensywa w lidze - najwięcej goli. Do tego ostatnio w domu nie strzelili bramki w Lutym. Tu się nie skończy na 0:1, mam nadzieję, że strzelą.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Allianz Volley Stuttgart +2,5 seta @3,55
seta powinny ugrać, tam więcej Amerykanek jak Niemek ;)

Otrzymane punkty reputacji: +7
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ FC Goa - Bengaluru
FC Goa strzeli @1.55
Najsilniejsza ofensywa w lidze - najwięcej goli. Do tego ostatnio w domu nie strzelili bramki w Lutym. Tu się nie skończy na 0:1, mam nadzieję, że strzelą.
✅ czubki po przerwie czerwa sobie sprawili

Otrzymane punkty reputacji: +1
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Pilka Nozna
(Egipt) Zamalek 1 ✅
(Szwecja) AFC Eskilstuna BTTS ⛔
Koszykowka
(Euroliga) Efes 2 ✅
AKO 3.54
POWODZENIA :bow:

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Al Wasl - Al Ahly
over 1.5 @2.2
Przerwa. Rewanżowy mecz pucharu. W pierwszym padł wynik 2-2, czyli gospodarze przy obecnym 0-0 czy nawet 1-1 nadal są usatysfakcjonowani. Nie było dużo zamieszania w pierwszej połowie, ale jeżeli gościom zależy na czymkolwiek, to na drugą połowę muszą wyjść zmobilizowani albo odpadają. Może coś strzelą, może coś strzelą im jak się otworzą. W każdym razie nie zadowala ich brak bramek w żadnej kombinacji. Stawka ostrożna, bo jak pisałem niewiele się działo w pierwszej połowie, ale taki kurs na 2 bramki u drużyn arabskich to na prawdę dobra sprawa.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Przedmeczowo
godz 19.00
Svenska Cup
Lunds-Malmo
Typ brak bts kurs 1.87 u ruska
Typ 2/+2.5 kurs 2.4 fortunka
Ekipa z 3 ligi podejmuje dzis mocne Malmo,ktorego nie trzeba prezentowac.
O gospodarzach nie ma co pisac,bo sa juz na wczasach po zakonczonym sezonie gdzie zajeli chyba 6 plac i nie awansowali,natomiast Malmo dzieki temu pucharowi utrzyma sie w rytmie meczowym.Sezon tak jakwspomnialem dobiegl konca inastepne spotkenie rozegraja w LE zGenkiem i w nast. czwartek(musza ten mecz wygrac bo sytuacjanapieta w grupie) wiec dzis wyjdziepodstawowy sklad przypuszczam i pokaza sile.

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Al Wasl - Al Ahly
over 1.5 @2.2
Przerwa. Rewanżowy mecz pucharu. W pierwszym padł wynik 2-2, czyli gospodarze przy obecnym 0-0 czy nawet 1-1 nadal są usatysfakcjonowani. Nie było dużo zamieszania w pierwszej połowie, ale jeżeli gościom zależy na czymkolwiek, to na drugą połowę muszą wyjść zmobilizowani albo odpadają. Może coś strzelą, może coś strzelą im jak się otworzą. W każdym razie nie zadowala ich brak bramek w żadnej kombinacji. Stawka ostrożna, bo jak pisałem niewiele się działo w pierwszej połowie, ale taki kurs na 2 bramki u drużyn arabskich to na prawdę dobra sprawa.
✅ nie zawiedli

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom