Ja gralem, u mnie chyba było wszystko ok. Napisz do nich.Ktos grał w pzbuk? Od wczoraj nie zweryfikowali dokumentów i przez to nie mogę wypłacić kasy
Ja gralem, u mnie chyba było wszystko ok. Napisz do nich.Ktos grał w pzbuk? Od wczoraj nie zweryfikowali dokumentów i przez to nie mogę wypłacić kasy
Over 4.5
Over/Under Total Goals 4.5
PSS Sleman v Persiraja Banda Aceh
1.55
Powodzenia, ale Brazylijczycy na ławce u Jeleni. Może potem?Venforet Kofu - Kashima Antlers, Both team to score, @2.10, 0:0 w 1 minucie
Nie rozumiem. Gralem coś na Kashime że wygra? Jeżeli wyszliby w optymalnym byłby over 1.5 goli na nich a że grają jakim grają to btts. Mecz ćwierćfinałowy - wszystko się może zdarzyć. Mam pograny remis też po @3.10. Bramkowy remis idealne rozwiązanie a jak będzie to niebawem zobaczymy. Pokaż co Ty potrafisz kolego. Do usłyszenia za godzinęPowodzenia, ale Brazylijczycy na ławce u Jeleni. Może potem?
Chyba Cię poniosło trochę. Gdzie z mojej strony była negacja Twojego typu? "Może potem" kiedy właśnie Brazylijczycy wejdą.Nie rozumiem. Gralem coś na Kashime że wygra? Jeżeli wyszliby w optymalnym byłby over 1.5 goli na nich a że grają jakim grają to btts. Mecz ćwierćfinałowy - wszystko się może zdarzyć. Mam pograny remis też po @3.10. Bramkowy remis idealne rozwiązanie a jak będzie to niebawem zobaczymy. Pokaż co Ty potrafisz kolego. Do usłyszenia za godzinę
edit
Młodziki wczoraj też miały przegrać
kompletna destrukcja, goli nie będzie ????Chabarowsk - Spartak over 1,5 @2,3
pegasus win ht
1.75
singapur win ht
1.55
5-1WHL-2:00 START Z BET CITY kursy umnie tylko jest w expie na wygraną bez handi i goli
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes 1 1.40
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes -1 1 1.50
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes -1,5 1.60
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes 1 tercja over 1,5 1.60
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes over 4,5 1.30