kuczko1997
Użytkownik
Moskwa K -Fenerbahce K
Fenerbahce 3:1 @2.75
To ja ich chyba zabolalem bo nie chcą wysłaćRano zleciłem, a tego same dnia miałem
DziałaUni padlo?
Pod jakim adresem, bo ja też nie mam. Chyba, że masz zmienione ustawienia internetu.Działa
https://pl.unibet-4.comPod jakim adresem, bo ja też nie mam. Chyba, że masz zmienione ustawienia internetu.
Kolega mnie uprzedził. Z czwórka hulaPod jakim adresem, bo ja też nie mam. Chyba, że masz zmienione ustawienia internetu.
Jednak są ogorami. Pierwsze dwa sety do 18 i 17 a trzeci kompletnie bez ambicji i do 13????????????Uraloczka u53,5 pkt @1,85????54
Eczacibasi prowadząc w 3 secie 10:5 dostały run 2:8 I mimo późniejszej serii jeden pkt za dużo straciły.
Zenit - Frankfurt set z najniższą suma pkt o39,5 @1,84????
Zenit to powinien na luzie ogarnąć 3:0 A Niemcy po te 15 pkt na set powinni ugrać bo takie ogory nie są.
Saldus ?Saldus handi -26.5 @ 3.10
Wygrali z dzieciakami z Ogre 100-60 u siebie. Teraz na wyjezdzie ale dzieciaki graja tylko w 8 chlopa i na dystansie nie powinni wytrzymac tempa.
Kto pograł ten zarobił dzięki wszystkim i zielonego wieczoru :dance:Moskwa K -Fenerbahce K
Ale ruskie owszem. Zaladowalem. Z fartem!Dzięki, Unibet nie ma akurat tego w ofercie.