>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Bereszyński otrzyma ŻK @3.69
⛔ jakoś specjalnie nie miał okazji już na pojedynki, a jeżeli już to czysto
Propozycja na Ligę Narodów:
⚽ Portugalia - Polska
Polska handi +1,5
⚽ Czarnogóra - Rumunia
over 4.5 ŻK

ako @2.1
Zagrałem także odważniejszą wersję:
⚽ Portugalia - Polska
Polska strzeli
⚽ Czarnogóra - Rumunia
over 5.5 ŻK

ako @3.16
Co do meczu Naszych. Paradoksalnie uważam, że brak Roberta wpłynie pozytywnie na kadrę. Po pierwsze będziemy mniej przewidywalni. Odchodzi schemat, gdzie obrońcy podwajają Lewego, ten się musi wracać pod połowę żeby poczuć piłkę a z przodu nie ma nikogo. Brak Lewego to nie koniec świata, a po prostu zmiana podejścia do meczu, zmiana rozgrywania. Przeciwnicy mogą podejść z mniejszym respektem do spotkania, bo nie ma głównego zawodnika, bo nie trzeba się spinać na &quot;jakichś&quot; Milików. Okaże się, czy nie są to po prostu pobożne życzenia, ale moim zdaniem dzisiaj nie musi być tragicznie. Patrząc na mecze w domu Portugalii, to ani żadne wysokie wygrane, a nawet są remisy, Polacy paradoksalnie na wyjazdach lepiej niż u siebie. Czy na prawdę nie jest prawdopodobne, że nawiążemy walkę? Strzelimy gola? Portugalii? Nie czepiam się &quot;europejskich brazylijczyków&quot;, ale dla mnie tuzami nigdy nie byli. Mogą im strzelić bramkę praktycznie wszyscy. Często gubił ich brak motywacji. Zobaczymy jak będzie.
Co do meczu Czarnogórców i Rumunów. Obydwie nacje zazwyczaj kojarzą mi się z ostrą grą, z agresją, z walką. Obydwie drużyny walczą o coś. Nie grają na wielkich imprezach więc dla nich ranga Ligi Narodów jest już nadto motywacją. O ile Polacy grywają ostatnio na dużych imprezach, ba, nawet gdzieś tam dochodzą, to taka Czarnogóra będzie się cieszyć z solidnego występu w LN. Patrząc na mecze drużyn, zawsze pojawiają się kartki. Nie potrafią grać bez fauli. W bezpośrednim spotkaniu padło 7 żółtych i 1 czerwona. Myślę, że dzisiaj będzie porównywalnie. Dzisiaj obydwie drużyny mają ostatni dzwonek by się zaprezentować, by zawalczyć i zwyciężyć. A jak będzie to się dowiemy na koniec.
✅ @2.1
✅ @3.16
Kurs na kartki u Czarnogórców to było coś, w meczu padło 9 kartek, oni są nienormalni ;)

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Cala Anglia na ⛔
K.O.
Mikołaj przebrany...?
Puchar Paragwaju jako ratunek...
Olimpia Asuncion - Sportivo Luqueno, over 1.5 goli, @2.20, 0:0 w przerwie
Na ostatnie 7 spotkań pomiędzy drużynami 6 razy był minimum over 1.5 goli. Jak narazie jest 0:0 ale w Paragwaju to nie nowość. Over 1.5 goli po dobrym kursie według mnie @2.20 warty zagrania. Jak dla mnie to tu jest @3.75 i Both team to score ale nie chce Wam mieszać w głowach bezpieczniej over 1.5 goli. Ostatnia propozycja jeżeli wejdzie coś dorzucę na noc. GL.

edit
✅ 3:1
Chociaz gole w końcówce to nareszcie coś zgodnie z założeniami, a kurs na obie strzela w 58 minucie był po @5.00. Jak ktoś grał over też dobrze.
Ważne że udało się ogarnąć coś.

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Na noc Etoto mi oferuje ciekawy zaklad, Etoto plus.
Marcin Gortat over 5,5 pkt i over 5,5 zbiórki kurs 3,5. Wiadomo Marcin ma ograniczone minuty i raczej dużo nie gra. Teraz są dzień po dniu i zagrają w stolicy. Ważny mecz dla Gortata, zagra z byłą drużyną. Liczę że dostanie ok 20 min i postara się swoje dorzucic. Są szanse bo ostatnie 5 meczow to: 5/7, 10/8, 7/7, 12/6, 6/4. Do tego center Wizards moze nie zagrac, były kolega Gortata Howard. Ciekawa opcja warto spróbować, jak ktoś ma konto na Etoto.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
⛔ dla mnie nie był to faul na czerwo...
Milik szedł sam na sam a ten go pociągnął ręka i to wystarczyło by wytracic z rytmu. Nie zawsze trzeba zlamac noge czy nos zeby dostac czerwo. Gdyby faul nastąpił po nieudanym wslizgu byłoby żółtko. Według nowych przepisów jeżeli obrońca miał możliwość zagrania piłki to nie daje się czerwa. Tu czerwo w pełni zasłużone.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Milik szedł sam na sam a ten go pociągnął ręka i to wystarczyło by wytracic z rytmu. Nie zawsze trzeba zlamac noge czy nos zeby dostac czerwo. Gdyby faul nastąpił po nieudanym wslizgu byłoby żółtko. Według nowych przepisów jeżeli obrońca miał możliwość zagrania piłki to nie daje się czerwa. Tu czerwo w pełni zasłużone.
No może, ale dla mnie to był faul na żółto i karny

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
WHL-2:00 START Z BET CITY kursy umnie tylko jest w expie na wygraną bez handi i goli
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes 1 1.40
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes -1 1 1.50
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes -1,5 1.60
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes 1 tercja over 1,5 1.60
Prince Albert Raiders - Lethbridge Hurricanes over 4,5 1.30

taidio 882

taidio

Użytkownik
Marcin Gortat over 5,5 pkt i over 5,5 zbiórki kurs 3,5. Wiadomo Marcin ma ograniczone minuty i raczej dużo nie gra. Teraz są dzień po dniu i zagrają w stolicy. Ważny mecz dla Gortata, zagra z byłą drużyną. Liczę że dostanie ok 20 min i postara się swoje dorzucic. Są szanse bo ostatnie 5 meczow to: 5/7, 10/8, 7/7, 12/6, 6/4. Do tego center Wizards moze nie zagrac, były kolega Gortata Howard. Ciekawa opcja warto spróbować, jak ktoś ma konto na Etoto.
po 2 kwartach już typ siada, gratki

matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Dzieki Etoto Gortat 9 pkt i 7 zbiorek ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
No to co panowie, ktory zagral Wizards w przerwie latajacych po 14.00? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom