>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Rosja MHL 09:00
Barsy Astana - Stalnyje Lisy
over 5.5
@1.85
⛔⛔
Nie ogladam meczu ale obawiam się że chyba graja bez krazka ;).
Nie wiem jak to wyglądało później ale 1 tercje oglądałem i był super mecz, dużo akcji z obu stron kilka sam na sam+ kary także w 1 tercji powinny być 3-4 bramki ale jak to dalej wyglądało to nie wiem i też nie ukrywam że jestem lekko zdziwiony o_O

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Rosja MHL 13:00
Kunlun Juniors vs Krylya Sovetov
over 6.5 @2.06
Kulnlun over 1.5 @1.70
Kursy trochę zawyżone moim zdaniem. Wiadomo jakim zespołem jest Kunlun i jak działa ( ???? ) ich obrona 24 spotkania i bilans bramkowy 40-120 ich gra w obronie wygląda tak jakby grali w osłabieniu, jak przeciwnik założy już zamek to wtedy wyglądają jak dzieciaki z orlika vs starsi, co jest pocieszające to że często ustrzelą 1-3 bramki, Krylija potrafi strzelać, 5 ekipa pod tym względem ale jak na tak dobrą ekipę to tracą sporo goli także można się tutaj dopatrywać ładnego overka i obie linie powinny zostać pokryte, zresztą nie ma co tutaj więcej dodawać tylko odpalić mecz zobaczyć ich grę i wtedy będzie wszystko jasne ????
Streamek start 13:00

Otrzymane punkty reputacji: +8
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Drodzy forumowicze, jako że nie mam czasu na analizę dzisiaj z ręcznej proponuję do gry typy z Challenge Cup Mężczyzn i Kobiet:
- Dobrudja +15,5 @2,30 LVBet
- AEK Ateny @1,85 LVBet
- Koka Kobiety -13,5 @1,91 LVBet
Pozdrawiam i udanych łowów życzę.
Edit: Źle się wyraziłem. Chodziło o brak czasu na Drodzy forumowicze, jako że nie mam czasu na analizę dzisiaj z ręcznej proponuję do gry typy z Challenge Cup Mężczyzn i Kobiet:
- AEK Ateny @1,85 LVBet
Edit: Źle się wyraziłem. Chodziło o brak czasu na [pisanie 3 analiz. Pozdr.

Otrzymane punkty reputacji: +5
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Drodzy forumowicze, jako że nie mam czasu na analizę dzisiaj z ręcznej proponuję do gry typy z Challenge Cup Mężczyzn i Kobiet:
- AEK Ateny @1,85 LVBet
Kolego, ale to nie jest forum wędkarskie.
PS. Wbijaj częściej ????
Chorwacja U20 v Białoruś U20
over 0.5ht

@1.95

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Rosja MHL 13:00
Kunlun Juniors vs Krylya Sovetov
over 6.5 @2.06
Kulnlun over 1.5 @1.70
Kursy trochę zawyżone moim zdaniem. Wiadomo jakim zespołem jest Kunlun i jak działa ( ???? ) ich obrona 24 spotkania i bilans bramkowy 40-120 ich gra w obronie wygląda tak jakby grali w osłabieniu, jak przeciwnik założy już zamek to wtedy wyglądają jak dzieciaki z orlika vs starsi, co jest pocieszające to że często ustrzelą 1-3 bramki, Krylija potrafi strzelać, 5 ekipa pod tym względem ale jak na tak dobrą ekipę to tracą sporo goli także można się tutaj dopatrywać ładnego overka i obie linie powinny zostać pokryte, zresztą nie ma co tutaj więcej dodawać tylko odpalić mecz zobaczyć ich grę i wtedy będzie wszystko jasne ????
Streamek start 13:00
6:1
✅✅
⛔⛔
Trochę farta na koniec ale to powinno wejść już dawno temu, Kunlun jedynie jakie ma groźne akcję to z kontry (bo ciężko jest im coś inaczej skonstruować) i w tym meczu mieli kilka niezłych, na pewno z 5 razy 1v1 lub 2v1 ale cóż.. Ten mecz tylko pokazuję jak słabą drużyną jest Kunlun bo jak patrzyłem na grę Kryliji to tragedia, 0 pomysłu na grę, rozgrywanie PP też straszne, mieli kilka do tego 5v3 na ponad minutę i żadnego gola z tego a przeciwko Kunlun to jest naprawdę wyczyn nic nie strzelić.

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
6:1
✅✅
⛔⛔
Trochę farta na koniec ale to powinno wejść już dawno temu, Kunlun jedynie jakie ma groźne akcję to z kontry (bo ciężko jest im coś inaczej skonstruować) i w tym meczu mieli kilka niezłych, na pewno z 5 razy 1v1 lub 2v1 ale cóż.. Ten mecz tylko pokazuję jak słabą drużyną jest Kunlun bo jak patrzyłem na grę Kryliji to tragedia, 0 pomysłu na grę, rozgrywanie PP też straszne, mieli kilka do tego 5v3 na ponad minutę i żadnego gola z tego a przeciwko Kunlun to jest naprawdę wyczyn nic nie strzelić.
Z tych hokei live, widzisz gdzies overy? Szczegolnie Tiumen-Lada i Czelebansk-Czekov

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom