>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
South Carolina 2 polowa wygraja 21+ @ 4.50
Wielkie faworytki z pre. Bardzo slaby poczatek. Po 8 minutach meczu przegrywaly 9-10 ale w kolejne 12 minut zrobily run 32-12.

koczek11 524

koczek11

Użytkownik
TOMCIOOMEN666 a dzis kolumbijska obczajales ? Albo meksyk ? Lubie czasem tam pograc overki, mozna trafic soczyste kursy
e: wczoraj upewniles mnie co do o 1,5 medellin a nawet w obu play offach bylo overowo, jakos dzisiaj to czujesz czy pasujesz ten temat ?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokeja staram się pograć minesote 4,5 i 5,5 piłke pasuje jakoś mnie ta minesota kusi 5,5 1.82
Kurde 4,5 pogram bezpiecznie 1.42 za sporo ,czystą 1 się boje grać po 1.70
To super jak weszło dziękuje z emogłem jakoś pomóc
Internacjonal 2-0 zrobił i ciezko z 2,5 alepisałem 1,5 zrobią i zrobili
Hokej zagram grubasa 4,5 a lekko 5,5 ,szkoda kasy
Łysy mi nerwy zrobił w dartsie ale wygrał 10-8 a mogło byc po 9 jakby smith walna 20 podwójną to bym się zesrał pewnie bo grubas poszedł ,a i tak nie jestem przekonany do philadelfi 3,5 bo narazie tylko 1 gol a poszło grubo 3,5 po najniższej lini overowej
Pozdrawiam i umnie w temacie będzie wystawione minesota zapodam też tu co wymyśliłem za 5 min

plusgresja 3K

plusgresja

Użytkownik
Zobaczcie sobie co Pingwiny zrobiły w ostatnich 30 sekundach I tercji. Najpierw opóźniona kara, później w czasie gry z opóźnioną karą kolejna kara, a następnie w grze 5:3 kolejna kara Pingwinów po 10 sekundach.

plusgresja 3K

plusgresja

Użytkownik
No i z mocnego 2:0 dla pingwinów w minute zrobiło się 3:2 dla Tampy.
I to 3 gole Braydena Pointa.
Aczkolwiek jak miałbym stawiać na kogoś w tym meczu to chyba na Pingwinów. Gdy grają 5 na 5 to Tampa nie istnieje. I już jest 3:3.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
PSM Makassar - Persija Jakarta, Both team to score in first half, @2.40, 0:1 w 12 minucie
W końcu zatwierdzili VAR w Anglii od przyszłego sezonu! Oj będzie się działo! :cash::cash::cash:
edit.
⛔ ????0:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom