mjaurvcein
Użytkownik
Dobry mecz w centroamerykanskiej eurolidze. Jak Colon bedzie mial chec to dobre rekordy moga pobic. Graja z druzyna z Gwatemali i rzucili juz im 35 pkt w 7 minut ????
No i wszystko poblokowane xdDobry mecz w centroamerykanskiej eurolidze. Jak Colon bedzie mial chec to dobre rekordy moga pobic. Graja z druzyna z Gwatemali i rzucili juz im 35 pkt w 7 minut ????
Na poczatku dalo sie pograc. Linie na over byly najwieksza 155.5 @ 3.20 a przedzial 191+ @ 13.50 ????No i wszystko poblokowane xd
Juz można coś dawać, jakaś propozycja?Na poczatku dalo sie pograc. Linie na over byly najwieksza 155.5 @ 3.20 a przedzial 191+ @ 13.50 ????
Beka mecz bo wyglada jakby dorosli grali z dziecmi z gimnazjum. Center Gwatemali jest o glowe nizszy niz rozgrywajacy Colonu ????
Jakbyś coś miał, poprosze o pw, też podeśle coś z piłki jeśli bedziesz chciał skorzystać ????Niee tylko na nockę, jutro coś pewnie chwilę przed meczami wleci.
O3,5 żółtej kartki w meczu Chorwacji z Hiszpania @1,96
Nie wiem. W drugiej kwarcie Colon w ogole nie biegal. Caly czas chodzonego. Oni jakby biegali i grali pod kosz to w kazdej akcji punkty by robili. A tak to chyba wyszli z zalozenia ze nie beda slabiakow gnebili.Juz można coś dawać, jakaś propozycja?
Końcowke fajna mieli ale możesz mieć rację xd lepiej odpuścićNie wiem. W drugiej kwarcie Colon w ogole nie biegal. Caly czas chodzonego. Oni jakby biegali i grali pod kosz to w kazdej akcji punkty by robili. A tak to chyba wyszli z zalozenia ze nie beda slabiakow gnebili.
Idealny scenariusz meczu dla wszystkich, no i fajnie że są nadal w grze o EPL.
Kinguin mecz @2,35
Na cache niezłe jaja się porobiły ????Idealny scenariusz meczu dla wszystkich, no i fajnie że są nadal w grze o EPL.
Po tej serii z 5-0 na 5-7 bałem się że ten cache będzie im (i przy okazji mi) śnił się jeszcze długi czas, szczególnie po wczoraj, na szczęście ogarnęli ???? .Na cache niezłe jaja się porobiły ????
Najlepiej jak każdy na czacie pisał gg( w tym ja) przy sytuacji 5v2 a tu psikus, trzeba było pisać drugi raz gg ????Po tej serii z 5-0 na 5-7 bałem się że ten cache będzie im (i przy okazji mi) śnił się jeszcze długi czas, szczególnie po wczoraj, na szczęście ogarnęli ???? .