uzytkownik-120277
Użytkownik
Może ktoś podać argument dlaczego mają być kartki w Monaco?
Przed meczem sprawdzalem kartki i na mecz Monaco kurs na over 3,5 byl w granicach 1,8!. gdzie w kazdym innym meczu na taka sama linie kursy byly w okolicach 1,4. 16 fauli w pierwszej polowie i 1 kartka...widac , ze cos jest na rzeczy, ze buki tak wystawily linie.Ja to mysle, ze poleca niezle dzis kartki w Monaco w 2 polowie.
.
Nie wiem, nie oglądam, ale tak na logikę albo gospodarze posłuchają motywacji Henry'ego (w końcu to jest jakiś autorytet, dla mnie piłkarz wybitny, nie trzeba opisywać) i zaczną gryźć murawę (czyli kartkować, bo muszą walczyć o piłkę), albo zaczną robić głupie faule by nie było kompromitacji. Pole na karteczki jest, szczególnie, że over 3.5 kartki jest już po zadowalającym kursie.ostro grają w Monaco? czerwona kusi ???? @5.50
2:0Saoura-Belouizdad btts @2.26
Over 2.5 @2.12
Bo takie mecze muszą budzić frustrację i myślę, że tu może być czerwona.Może ktoś podać argument dlaczego mają być kartki w Monaco?
cs
NRG - North @1,9
Gramy cache, gdzie North notuje przeciętne wyniki, do tego NRG w formie po summit - wchodze w to
https://1x2017.xyz/pl/line/Działa komuś jakikolwiek mirror do ruska ? Chyba oprócz apki nie działa nic
Jesli takie jest podejscie trenera by "ponizac" swoich pilkarzy to mu dlugiej i udanej kariery trenerskiej nie wroze ????idealne rozwiazanie by ponizyc starych i dac szanse młodym