Liverpol odwalił dobrze z enie grałem tych cyrków bo miałem dać Liverpól za sporo a wybrałem ręczne i tak -500 zrobiłem ,ale Benfa odrobiła z nawiązką 3-0 i jestem mega zadowolony z dnia dzisiejszego ,kosze tez wchodza pięknie
Co z tego jak 4 kupony poszły z ziemniaka do kosza ale 2 wygrane wiec jest mały zysk na tych koszach 1
kosz szwecja przegrywa 15 pk i odrabie w 4 kwarcie i wygrywaja 1 koszem na sam koniec ,Alba tez na poczatku kicha ,potem pocisk
Anvil wiadomo było z ewtopi a niewiem czemu na tamtych kurs 1.70 prawie dali
kladno pięknie poszło w siate ale babki zrypały holte 1-3 kurs z 1.40 urusł na 2 jak dawałem i tylko 1 nie weszło nie stety ,ale wexpie idzie pięknie ,Dzisiaj ide po kasiorke i zastanawiem sie nad luiga mistrzów ale jak będzie taki cyrk jak Liverpol to szkoda grać i sie wnerwjać ,hokeja pogram ,wczoraj nie grałem bo cezkie mecze były z
lm ,jedynie na gole chciałem ale wycofałem się
dzisiaj kazastan ciekawy i
WŁOCHY kursy dobre ,ale niewiem czy pogram ,bo jak sprawdzałeem stronki to typują wegrów wins i Włochów
Ja czekam na Kosze i Gram
NHL albo ide spać ,bo nie sztuka jest wtopić szybko .lecz zarobić a ja tak mam że jak idzie ładnie to potem wtapiam nie potzrebnie nie bastuje tylko ciagne dalej na siłe nie potzrebnie ,za bardzo się napalam jak ładnie idzie i chcem wiecej ,wiecej a tzreba mieć umiar
Dlatego będzie zastój
TAMPE BYM GRAŁ 4,5 I 5,5 I ZW MECZU TAKIE OPCJE