tsigalko
Użytkownik
@8,00Pograne Holenderki po @8,00 ale było już @11,50 chyba
Zobaczymy
Teraz jeszcze @7,50 można złapać za drobne
@8,00Pograne Holenderki po @8,00 ale było już @11,50 chyba
Zobaczymy
Teraz jeszcze @7,50 można złapać za drobne
1-0Liczba Goli – 1. Połowa - over 0.5 2.85 Unibet
Phong Phu Ha Nam (W) - TP Ho Chi Minh (K)
Pierwszy typ na żywo w temacie ????
Przy 2-0 W setach dla USA za zwycięstwo Holandii STS dawał @11,5 za dokładny wynik 3-2 dla Holandii dawał @25 :sarcastic:Jaki najwyzszy kurs na Holenderki był? No to nieźle można było zarobić ????
Jasne, że nie mógł...Nie mógł dawać na wygraną Holenderek @11,5 i na 3:2 dla Holenderek @25 bo to było w tamtym monecie to samo zdarzenie
Mógł dawać @25 na zwycięstwi 3:2 Amerykanek chociaż dziwny ten kurs
Na pewno to Kopernik nie żyje...Jak jesteś poważnym typerem to wyrzuć to słowo do kosza i zastąp wielce prawdopodobne.Tak jak never say never...Jak Włoszki wyjdą skoncentrowane to szybkie 3-0 będzie.Gratulacje dla wszystkich ktorzy pograli Holenderki szczegolnie w momencie kosmicznych kursow . Osobiscie przed meczem cos mi mowilo , ze Holenderki powalcza i moga wygrac ale po pierwszym secie z takiej przewagi co przegraly i po szybkim gongu w drugim niemalze bylem przekonany i pewien , ze to bedzie szybkie 3:0 dla USA . Ciekaw jestem co w drugim spotkaniu . Po h2h widze ,ze Japonki tanio skory nie sprzedawaly w meczach i wyniki po 3:2 , 3:1 . Takze napewno i dzisiaj powalcza .
Zeszli na @1,70 - skubnęli się że mieli babola
Ja w pierwszym secie złapałem @5 że USA weźmie seta. W siatkówce kobiet wszystko się może przytrafić, więc warto grać takie duże kursiwka, które - na pierwszy rzut oka - wydawać by się mogło, że praktycznie nie mają szans na wejście. Teraz w meczu Japonek z Włoszkami też pewnie będą jakieś jaja.Spoko, ale nie wiem dlaczego wylewasz tutaj żale.
Generalnie temat jest taki, że buki dawały @8 za zwycięstwo Holenderek a że u bab różnie bywa to warto było zagrać za grosze
Zgadza sie , moze tak byc ale to nie znaczy , że Japonki sie polozą prawda , a w szczegolnosci u siebie gdzie sa gospodyniami . O to mi chodzilo z wyrazem na pewno . A jesli Ci chodzi o to, że napisalem razem to zdarza sie chyba kazdemu czasem popelnic blad ? Moge edytowac i poprawic jak Cie to boli.Na pewno to Kopernik nie żyje...Jak jesteś poważnym typerem to wyrzuć to słowo do kosza i zastąp wielce prawdopodobne.Tak jak never say never...Jak Włoszki wyjdą skoncentrowane to szybkie 3-0 będzie.