>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Pograne Holenderki po @8,00 ale było już @11,50 chyba
Zobaczymy
Teraz jeszcze @7,50 można złapać za drobne
Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????

K 0

kropson1988

Gość
No to Holenderki sie popisaly wiec tu nie moze byc innego wyniku teraz jak 3:0 dla USA zaklad ponizej 3,5 seta @1,81 w Betsafe i DW 3:0 @1,72 w Betsafe.
A jednak moze byc i jest 2x⛔ . Nie ruszam tych bab bo to jest poprostu nie do przewidzenia .

typer36 456

typer36

Użytkownik
grunt żeby wynik był na styku z delikatną korzyścią Holenderek jak teraz to Amerykanki się będą irytować a Holenderki nakręcać. Jak odjadą to się rozluźnią i znów się zrobi zwrot. Ale muszę powiedzieć że mimo niektórych śmiesznych piłek poziom niezły

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
A jednak moze byc i jest 2x⛔ . Nie ruszam tych bab bo to jest poprostu nie do przewidzenia .
Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????
Babski sport, tu naprawdę wszystko się może zdarzyć.
Chociaż u Panów czasami podobnie - ostatnie dni to pokazały

K 0

kropson1988

Gość
Betsafe dalej nie odmulił wynik 2:1 i w czwartym 12:6 dla Holenderek , a oni maja otwarte zaklady na 3 set jeszcze albo Number of sets i na over 3,5 jest @2,98 ???? . Dla jaj pograny za drobniaka ale zapewne zwrot zrobia chociaz kto wie ???? .

typer36 456

typer36

Użytkownik
Booking nie jesteś jedyny który uprawiał sport. Prawda, że takie zjawiska są normalne i przyczyny mogą być różne, ale to nic nie zmienia.
No ciekawi mnie jak się TB potoczy

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
LOL Worlds
Pvb win
@2.65
STS
Generalnie licze na mocne early i zamknięcie z zyskiem.
No i już można zamykać z pięknym zyskiem, ja jednak zostawiam bo G2 wydaje się nie wiedzieć co robi. Jungler strasznie do tyłu, adc zanim zbierze 3 itemy to Pvb już to zamknie.
⛔⛔⛔

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Widać, że nigdy nie uprawailes zadnego sportu...
Chłopie grałem ostatnio turniej tenis i wiesz co... Przegrywałem w secie 2:5 0:40 i wyciagnalem na 6:5 i serwis a w TB wygralem do 3!
Spoko, ale nie wiem dlaczego wylewasz tutaj żale.
Generalnie temat jest taki, że buki dawały @8 za zwycięstwo Holenderek a że u bab różnie bywa to warto było zagrać za grosze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom