Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????
No to Holenderki sie popisaly wiec tu nie moze byc innego wyniku teraz jak 3:0 dla USA zaklad ponizej 3,5 seta @1,81 w Betsafe i DW 3:0 @1,72 w Betsafe.
grunt żeby wynik był na styku z delikatną korzyścią Holenderek jak teraz to Amerykanki się będą irytować a Holenderki nakręcać. Jak odjadą to się rozluźnią i znów się zrobi zwrot. Ale muszę powiedzieć że mimo niektórych śmiesznych piłek poziom niezły
Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????
W siatkowce najgorsze co moze byc to grac po wygranym secie z 0:2 n 1:2 w sensie value. Stary na Holenderki juz po 20 latalo a ty teraz grasz ochlapy ktore skoncza sie pewno 1;3
Betsafe dalej nie odmulił wynik 2:1 i w czwartym 12:6 dla Holenderek , a oni maja otwarte zaklady na 3 set jeszcze albo Number of sets i na over 3,5 jest @2,98 ???? . Dla jaj pograny za drobniaka ale zapewne zwrot zrobia chociaz kto wie ???? .
Booking nie jesteś jedyny który uprawiał sport. Prawda, że takie zjawiska są normalne i przyczyny mogą być różne, ale to nic nie zmienia.
No ciekawi mnie jak się TB potoczy
No i już można zamykać z pięknym zyskiem, ja jednak zostawiam bo G2 wydaje się nie wiedzieć co robi. Jungler strasznie do tyłu, adc zanim zbierze 3 itemy to Pvb już to zamknie.
Widać, że nigdy nie uprawailes zadnego sportu...
Chłopie grałem ostatnio turniej tenis i wiesz co... Przegrywałem w secie 2:5 0:40 i wyciagnalem na 6:5 i serwis a w TB wygralem do 3!
Spoko, ale nie wiem dlaczego wylewasz tutaj żale.
Generalnie temat jest taki, że buki dawały @8 za zwycięstwo Holenderek a że u bab różnie bywa to warto było zagrać za grosze