quinty
Użytkownik
Vega Squadron wygra @4.9
Vega Squadron wygra @4.9
Pograne Holenderki po @8,00 ale było już @11,50 chybau Amerykanek siadło wykończenie... wcale 3:0 nieoczywiste
Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????Pograne Holenderki po @8,00 ale było już @11,50 chyba
Zobaczymy
Teraz jeszcze @7,50 można złapać za drobne
A jednak moze byc i jest 2x . Nie ruszam tych bab bo to jest poprostu nie do przewidzenia .No to Holenderki sie popisaly wiec tu nie moze byc innego wyniku teraz jak 3:0 dla USA zaklad ponizej 3,5 seta @1,81 w Betsafe i DW 3:0 @1,72 w Betsafe.
A jednak moze byc i jest 2x . Nie ruszam tych bab bo to jest poprostu nie do przewidzenia .
Babski sport, tu naprawdę wszystko się może zdarzyć.Ugrały teraz seta, ale uważam, że w całym meczu będzie im ciężko zwyciężyć. Postawię coś drobnego na Holenderki, bo jednak jakieś szanse mają jeszcze ????
No to czekamy do końca meczuW siatkowce najgorsze co moze byc to grac po wygranym secie z 0:2 n 1:2 w sensie value. Stary na Holenderki juz po 20 latalo a ty teraz grasz ochlapy ktore skoncza sie pewno 1;3
Resovia prowadziła w tie-breaku 12-6 i przegrała 13-15Co ostatnie dni pokazały? W niedziele w całej tureckiej i włoskiej siatce faworyci win...
No i już można zamykać z pięknym zyskiem, ja jednak zostawiam bo G2 wydaje się nie wiedzieć co robi. Jungler strasznie do tyłu, adc zanim zbierze 3 itemy to Pvb już to zamknie.
Spoko, ale nie wiem dlaczego wylewasz tutaj żale.Widać, że nigdy nie uprawailes zadnego sportu...
Chłopie grałem ostatnio turniej tenis i wiesz co... Przegrywałem w secie 2:5 0:40 i wyciagnalem na 6:5 i serwis a w TB wygralem do 3!