Oprócz niego po remprymendzie są również: Lamela, Kane oraz Kun Aguero ????Inter sam ogarnął.
Tottenham - Man City
Fernandinho otrzyma ŻK @2.5
Powinien już mieć żółtko, to jest koleś od przecinania w środku pola także okazje na kartkę będą. Ja biorę.
Super koszykówka oby tak dalej zawsze znimi wygrywali wysoko a dzisiaj wtopa na całego :bow:<brawo>0-4
Bergamo - Moncada Agrigento 1 1.50
Bergamo - Moncada Agrigento -2,5 1 1.70
Za wszystko wale co będzie to będzie jużmnie nic nie żdziwi
widzę, że u pershinga się żegnałeś, a tu siedzisz ????Super koszykówka oby tak dalej zawsze znimi wygrywali wysoko a dzisiaj wtopa na całego :bow:<brawo>
Tb w 1 secie u tiafoe @2,5
ciachInter sam ogarnął.
Tottenham - Man City
Fernandinho otrzyma ŻK @2.5
Powinien już mieć żółtko, to jest koleś od przecinania w środku pola także okazje na kartkę będą. Ja biorę.
Zgadza się ale Fernandinho najbardziej mi pasuje na ŻK przy takim przebiegu spotkania. Lamela pewnie nie zagra pełnego meczu, Aguero i Kane tylko za głupotę mogą dostać, raczej nie mają tylu sytuacji stykowych co przecinak Fernandinho.Oprócz niego po remprymendzie są również: Lamela, Kane oraz Kun Aguero ????
Mobile opcja 'Buduj zakład'
Over 2.5 gola+BTS+over 8.5 rogów @2.40 Betsyf mocniej
W meczu Totki - City ofc
Cos oprocz tego bedziesz grał z NBA?Ruskie maja fajne value na mecz 76ers.
Weszlo w 3 z 6 meczow. Malo rzuca za trzy ale te problemy z barkiem rok temu i w ogole ale to przeciez koles, ktory w Ncaa rzucal ponad 40% za trzy przy 5 probach na mecz...
Makelele Fultz przynajmniej 1 celny za 3 @ 3.70