Co sadzisz o Lowry over 19 i Raptors win? 2.75Na pewno ????
Ale na razie racze sie koszykowka w wydaniu 14 letnich dziewczynek z Ameryki pld...
Co sadzisz o Lowry over 19 i Raptors win? 2.75Na pewno ????
Ale na razie racze sie koszykowka w wydaniu 14 letnich dziewczynek z Ameryki pld...
Coś pięknego ta kartka w 94 min, zamkneła mi dwa bety w ako ze spalonymi (pogranymi solo grubo)...jeden na over 3,5 kartki w meczu a drugi na over 1,5 kartki Tottenhamu. I posiadanie Tottenhamu over 43,5 tez siadło.Chyba częściej zacznę grać kopaną a zawsze twierdziłem,że to najgorsza dyscyplina do obstawiania ???? A za co ją dostał bo nie miałem jak obejrzeć końcówki?Ale kartki zrobili w 94 minucie, hah ???? co za dzień ????
ciach
Zgadza się ale Fernandinho najbardziej mi pasuje na ŻK przy takim przebiegu spotkania. Lamela pewnie nie zagra pełnego meczu, Aguero i Kane tylko za głupotę mogą dostać, raczej nie mają tylu sytuacji stykowych co przecinak Fernandinho.
Gwałtowne, Agresywne zagranie. Kartka odroczona bo poszła korzyść a gra się toczyła kolejne 2 minuty. Myślałem już ze zapomni o tym przewinieniu no ale jednak pokazał ::zoltakartka: iCoś pięknego ta kartka w 94 min, zamkneła mi dwa bety w ako ze spalonymi (pogranymi solo grubo)...jeden na over 3,5 kartki w meczu a drugi na over 1,5 kartki Tottenhamu. I posiadanie Tottenhamu over 43,5 tez siadło.Chyba częściej zacznę grać kopaną a zawsze twierdziłem,że to najgorsza dyscyplina do obstawiania ???? A za co ją dostał bo nie miałem jak obejrzeć końcówki?
Brutalne wejscie w De Bruyne jakos kolo 93 min a doliczone byly 4 min. Juz wiedzialem, ze bedzie za to kartka ale czekalem tylko az pilka wyjdzie na aut bo jakby zagwizdal koniec meczu sedzia to by buki sobie to jak chcialy rozliczaly a tak pod koniec 94 min pilka w koncu wyszla na aut i sedzia zatrzymal gre i wlepil zoltko.Coś pięknego ta kartka w 94 min, zamkneła mi dwa bety w ako ze spalonymi (pogranymi solo grubo)...jeden na over 3,5 kartki w meczu a drugi na over 1,5 kartki Tottenhamu. I posiadanie Tottenhamu over 43,5 tez siadło.Chyba częściej zacznę grać kopaną a zawsze twierdziłem,że to najgorsza dyscyplina do obstawiania ???? A za co ją dostał bo nie miałem jak obejrzeć końcówki?
2/5 słaba nocka. W każdym spotkaniu ceglili w jednej kwarcie.
Z nba polecam. Ostatnie 2 dni to 5/6
Kwarta z najniższą suma pkt
O45,5 W meczu Portland @1,85
O45,5 W meczu Brooklyn @1,85
O48,5 w meczu Golden @1,85
O45,5 W meczu Dallas @1,85
Kwarta z najwyższą suma pkt
U68,5 W meczu LA Lakers @1,85