>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Ale kartki zrobili w 94 minucie, hah ???? co za dzień ????
Coś pięknego ta kartka w 94 min, zamkneła mi dwa bety w ako ze spalonymi (pogranymi solo grubo)...jeden na over 3,5 kartki w meczu a drugi na over 1,5 kartki Tottenhamu. I posiadanie Tottenhamu over 43,5 tez siadło.Chyba częściej zacznę grać kopaną a zawsze twierdziłem,że to najgorsza dyscyplina do obstawiania ???? A za co ją dostał bo nie miałem jak obejrzeć końcówki?

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
w Argentynie under bramek u gospodarzy nie ma 2 graczy ktorzy strzelili 5/8 bramek w tym sezonie goscie to jest tragedia w offensywie fajny meczyk sie szykuje dla koneserow

P 254

pablo95

Użytkownik
✅ ciach
Zgadza się ale Fernandinho najbardziej mi pasuje na ŻK przy takim przebiegu spotkania. Lamela pewnie nie zagra pełnego meczu, Aguero i Kane tylko za głupotę mogą dostać, raczej nie mają tylu sytuacji stykowych co przecinak Fernandinho.
Coś pięknego ta kartka w 94 min, zamkneła mi dwa bety w ako ze spalonymi (pogranymi solo grubo)...jeden na over 3,5 kartki w meczu a drugi na over 1,5 kartki Tottenhamu. I posiadanie Tottenhamu over 43,5 tez siadło.Chyba częściej zacznę grać kopaną a zawsze twierdziłem,że to najgorsza dyscyplina do obstawiania ???? A za co ją dostał bo nie miałem jak obejrzeć końcówki?
Gwałtowne, Agresywne zagranie. Kartka odroczona bo poszła korzyść a gra się toczyła kolejne 2 minuty. Myślałem już ze zapomni o tym przewinieniu no ale jednak pokazał ::zoltakartka: i ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Brutalne wejscie w De Bruyne jakos kolo 93 min a doliczone byly 4 min. Juz wiedzialem, ze bedzie za to kartka ale czekalem tylko az pilka wyjdzie na aut bo jakby zagwizdal koniec meczu sedzia to by buki sobie to jak chcialy rozliczaly a tak pod koniec 94 min pilka w koncu wyszla na aut i sedzia zatrzymal gre i wlepil zoltko.

Otrzymane punkty reputacji: +7
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Z pre tylko tak. Reszta live.
Levert over 19 &amp; Nets win @ 4.80
Levert over 24 &amp; Nets win @ 9.50

Nie wiem jak oni to pierwszs wyliczyli ale na over zawodnika mam 1.95 a na mecz Nets 1.88 a tutaj w combo daja prawie 5.00​

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Real Potosi - Blooming, over 3.5 goli, @3.20, Unibet, 0:1 w 47min
(3 gole w pierwszej połowie nieuznane dla gospodarzy!!!) W 27 min na 1:0, w 29min, oraz w 45 minucie przy stanie 0:1 również nieuznany!!!). Goście z 3 ma żółtymi, sadzia lubi pokazywać sporo kartek jak dobrze pójdzie to i czerwona będzie (dla gości). Gospodarze w roli faworytów, warto pomyśleć nad tym meczem bo tu będzie się działo. To Bolivia. Mam zagranego lamaka - jak ktoś chce to można próbować na gospodarzy po @4.00 ale bezpieczniej chyba over goli. Powodzenia

edit.
⛔ (1:1)
2 czerwone dla gości w drugiej. Co z tego.
Sorry za zamieszanie. Spadam z działu live na trochę bo wstyd.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Off-top.
Full romantic? ????
Dziewczyny mają motyle w brzuchu, mokro z zachwytu, co za rycerz!!! Ja też chcę takiego...
A ja myślę, że Bello (bo o nim mowa) poprostu stęsknił się za... piersią :p długo nie widział dziewczyny...
Sami oceńcie ????
Mecz odbył się w niedzielę.
Koleś strzela gola na 0:1 w 2min

W 45min dokłada drugiego gola na 2:2 (uskrzydlony :worry ????
czyli cyc nie poszedł marne.
Końcowy wynik: 3:2 ( po przerwie jakby jakiś zmęczony... ???? ).
Taka moja analiza o_O
VAR (na końcu) wyjaśnia według mnie wszelkie wątpliwości :cwl:
Czasem trzeba z jajem
Dobrego dnia
Swoją drogą niezła cieszynka

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
✅
Z nba polecam. Ostatnie 2 dni to 5/6
Kwarta z najniższą suma pkt
O45,5 W meczu Portland @1,85⛔
O45,5 W meczu Brooklyn @1,85⛔
O48,5 w meczu Golden @1,85✅
O45,5 W meczu Dallas @1,85⛔
Kwarta z najwyższą suma pkt
U68,5 W meczu LA Lakers @1,85✅
2/5 słaba nocka. W każdym spotkaniu ceglili w jednej kwarcie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom